(P) Vacanță romantică la a doua tinerețe – 5 motive să alegeți Delta Dunării

Bunicii merită și ei să se bucure din plin de a doua tinerețe. Dacă v-ați tot îngrijit de copii, apoi de nepoți, dacă simțiți nevoia unei vacanțe, propunerea noastră este o plimbare în Delta Dunării.

Călătoriile și sejururile în zone pe care nu le-ați mai vizitat niciodată sau pe unde nu ați mai trecut de foarte mult timp sunt un mod perfect de a vă bucura din plin de această perioadă a vieții. De aceea, nu ezitați să căutați cele mai bune oferte pentru seniori, să vă faceți bagajele și să călătoriți cât de mult posibil.

O destinație perfectă pentru cuplurile aflate la a doua tinerețe este Delta Dunării, un teritoriu care merită explorat în fiecare anotimp. Încărcată de liniște, zone sălbatice și peisaje unice, Delta este cea mai bună alegere pentru o vacanță romantică în compania partenerului de viață. În randurile care urmează sunt prezentate câteva dintre beneficiile acestei destinații, Delta Dunării:

Oferte de cazare dintre cele mai variate

Fiind una dintre cele mai importante destinații turistice de la noi și locurile cazare sunt numeroase, adaptate pentru toate gusturile. Recomandarea noastră este să alegeți o cazare de top, așa cum este Green Village 4* Resort din Sfantu Gheorghe, care oferă o serie de faciliți precum: masaj de relaxare, acces la piscină și jacuzzi, saună, cinematograf sau sală de divertisment cu tenis de masă, biliard, cărți de joc, table. Costul nu trebuie să fie un impediment, există oferte de cazare în Deltă pentru seniori care includ în preț și transportul cu barca până la cazare sau o excursie până la vărsarea Dunării în Marea Neagră.

Vă puteți plimba pe singurele plaje sălbatice din țară

O plimbare pe plajă la ceas de seară este încărcată de romantism, iar dacă plaja este una sălbatică atunci totul va fi perfect. În Deltă există singurele plaje virgine din România, la Sulina și Sfântu Gheorghe, cu un nisip extrem de fin și niște peisaje pe care nu le veți întâlni pe plajele de pe litoral și nicăieri în altă parte.

Plimbări cu barca pe canale

Orice vacanță în Deltă trebuie sa aibă în program o plimbare cu barca pe canalele secundare, până la vărsarea Dunării în mare. Peisajul sălbatic, miile de păsări, pădurile inundate și satele pescărești sunt principalele atracții care vă vor încânta.

Pentru un plus de romantism, nu apelați la o ambarcațiune de mari dimensiuni, pentru grupuri mai mari de turiști. O plimbare într-o barcă pescărească, doar în compania partenerului sau partenerei de viață și a vâslașului, care să cunoască cele mai frumoase zone, ar fi de preferat în locul anturajului unui grup gălăgios.

Locul ideal pentru pescuit

Dacă aveți pasiunea pescuitului, Delta este locul perfect pentru o vacanță, iar dacă și partenerul de viață împărtășește aceeași pasiune, totul va fi minunat. În același timp, o vacanță în Deltă ar fi și cel mai bun prilej să învățați să pescuiți. Veți găsi, cu siguranță, un „instructor' care să vă îndrume și poate veți avea parte și de o captură impresionantă.

Meniu bazat pe mâncăruri sănătoase

Sunteți la vârsta la care începeți să acordați mai multă atenție sănătății, iar alimentația este unul din aspectele importante de care trebuie să țineți cont. Se știe că peștele este unul dintre cele mai sănătoase alimente, iar în Deltă, este ingredientul principal în majoritatea meniurilor.

Lăsând la o parte faptul că vă veți delecta cu gustul autentic al saramurii, ciorbei de pește, plachiei și altor delicii culinare pescărești, veți ține și o cură sănătoasă pentru organism, iar efectele nu vor întârzia să se vadă și după întoarcerea din vacanță.

Sperăm că v-am convins cu aceste argumente, care sunt doar câteva dintre avantajele pe care le veți descoperi cu ocazia unei vacanțe în Deltă. Prin urmare, nu mai pierdeți niciun moment  și faceți o surpriză partenerului de viață, oferindu-i o astfel de vacanță, pe care nu o veți uita foarte curând!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial