(P) Telemunca și efectele sale asupra corpului – cum se poate menține sănătatea la cote maxime

(P) Telemunca și efectele sale asupra corpului – cum se poate menține sănătatea la cote maxime

Cu mult timp în urmă era doar o aspirație, dar iată că acum telemunca este alternativa pe care tot mai mulți antreprenori au îmbrățișat-o. Aceasta prezintă o serie de avantaje atât pentru ei, cât și pentru angajați, mai ales acum, pe perioada pandemiei.

Totuși, telemunca suprasolicită de cele mai multe ori corpul. Statul în fața calculatorului cu orele, dar și  adoptarea aceleiași poziții pe toată perioada programului de lucru afectează în întregime sănătatea, atât cea fizică, cât și cea mentală. Cum pot fi combătute problemele de genul acesta? Se pare că sportul rămâne aliatul de bază al celor ce se regăsesc într-o astfel de situație.

Pauzele pentru a practica sport – ideale în timpul programului de lucru

Potrivit experților, după fiecare oră de lucru, angajatul, implicit corpul acestuia, are nevoie de o pauză de înviorare. Indiferent de durata acesteia, se recomandă practicarea sportului – câteva exerciții repetate în timpul pauzei pot face minuni!

Munca de acasă are o mulțime de avantaje. În primul rând, îi permite angajatului să își gestioneze programul după bunul plac, atât timp când își îndeplinește toate sarcinile din ziua respectivă. De asemenea, acesta poate lua pauză ori de câte ori simte nevoia. Să nu mai vorbim că activitățile sportive pot fi desfășurate mult mai ușor, având în vedere spațiul din propria locuință pe care fiecare angajat îl poate exploata după bunul plac.

ArtSportTotal – alături de toți cei care au optat pentru telemuncă

Artsporttotal.ro este un magazin online renumit pe piața de profil a magazinelor cu articole sportive. În cadrul său se regăsesc și soluții diverse pentru cei care au îmbrățișat ideea de telemuncă. Înainte de a programa pauzele necesare după fiecare oră, persoana în cauză ar trebui să se asigure că poate desfășura activități sportive fără a se supune riscului accidentării.

De aceea, pentru o mai bună aderență pe podeaua din camera destinată petrecerii pauzei, angajatul are neapărată nevoie de o pardoseală sportivă, dar și de încălțăminte pe măsură. Produse din această sferă, prezentate pe o paletă vastă de modele, regăsesc cei interesați pe https://artsporttotal.ro/

Totodată, pentru că efectele sportului se resimt cel mai bine în timp, ori de câte ori angajatul are acces la pauză nu ar trebui să neglijeze posibilitatea de a face sport. Chiar și 5 minute după fiecare oră pot face minuni în timp.

Gimnastica, urmărind tutorialele disponibile pe infinitul internet, poate deveni rapid pasiunea celui supus telemuncii. Unele exerciții, pe cât de complexe par, pe atât de eficiente sunt. Cele cu benzi elastice, de exemplu, pot face minuni la nivelul corpului. Prin intermediul benzii elastice, persoana în cauză își poate lucra pe rând fiecare grupă de mușchi, lucrând totodată și asupra elasticității pielii.

Toate aceste accesorii sportive sunt disponibile în cadrul magazinului online anterior menționat, alături, bineînțeles, și de alte produse minune, atât pentru sportivii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Având în vedere că autoritățile recomandă în continuare autoizolarea, mini sala  de forță din propria locuință va fi o alternativă pe care tot mai mulți români o vor îmbrățișa în cele ce urmează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Advertorial