(P) Și la schi, și cu portofelul plin: fă-ți vacanța de iarnă la Bansko!

(P) Și la schi, și cu portofelul plin: fă-ți vacanța de iarnă la Bansko!

Vine, se apropie cu cojoace cu tot, mai sunt două luni. Schimbi cauciucuri, scoți schiurile, fierbi vin, cauți cadouri și te bucuri ca un copil la prima ninsoare. Da, iarna, despre asta vorbim îndată. „Vine iarna? Iar n-am făcut rezervări!' răsună imediat o voce în cap, numai mâine nu-i poimâine și te trezești că vrei să mergi la ski, iar locurile…ia-le de unde-s. Stai pe pace, Travel Planner e deja la treabă de câteva luni bune cu ofertele, așa că următorului SMS care te-ntreabă „Ski Poiană, weekend?' îi poți răspunde liniștit „Ski Travel Planner, Bansko' pentru că, să fim serioși, la asemenea prețuri chiar n-ai de ce să nu dai o tură până acolo. Pârtieeee!

Unde „pun cortul'?

Stațiunile din Bulgaria sunt o minunăție în toiul iernii – le laudă mai toată lumea, de la englezi, americani, până la olandezi, francezi și nemți. De români nu mai pomenim – de la București ai vreo 500km până în cea mai apropiată stațiune cu telegondolă, iar infrastructura excelentă este rezultatul investițiilor masive făcute în ultimii ani de către guvernul Bulgariei. Iar dacă ești în dubii și ai nevoie de un impuls, află că tot în Bulgaria se organizează campionatul mondial de schi feminin, deci pârtiile, echipamentele și condițiile de schi sunt de la excelent în sus, mai în orice stațiune ai vrea să te oprești. Despre cazare, numai de bine – majoritatea hotelurilor sunt dotate cu centre wellness și Spa-uri bine puse la punct, iar accesul la piscine sau saune este gratuit. Rezumând, ai cam tot ce trebuie pentru un sejur de vis, indiferent de stațiune.

Paradisul alb

Pârtiile de schi și snowboard au peste 70km numai în Bansko, care-i și cea mai iubită destinație a turiștilor ce aleg Bulgaria pentru un vin fiert după o bulgăreală sau pârtie de dimineață până seara târziu. Dacă faci parte din a doua categorie, e bine să știi că unele hoteluri includ în prețul de cazare și transferul până la cea mai apropiată telegondolă, plus garderoba. Cu alte cuvinte, te dai jos din pat și ești pe schiuri imediat, în cazul în care nu ai tabieturi. Un alt plus se adresează familiștilor – majoritatea hotelurilor oferă și locuri de joacă pentru copii, precum și tot soiul de accesorii și lucruri de trebuință pentru familiile cu bebeluși.

Kolko?

Ține minte cuvântul, te vei opri la masă pe ici-colo și vei cere nota. Deci, cât face o excursie la schi în Bansko? Mult mai puțin decât crezi – discounturile ajung și până la 30% la early booking prin travelplanner.ro, iar prețurile pornesc de la 12 Euro și variază în funcție de preferințe, zonă și dimensiunea grupului. Un avantaj în acest sens este flexibilitatea ofertelor – prețurile diferă de la un anumit număr de persoane în sus, lucru pe care îl poți stabili cu unul dintre agenții Travel Planner, fie la telefon, fie prin mail.

Revenind, dacă vrei să scapi de-o grijă și să pară că „organizare' este unul dintre prenumele de pe buletin, alege una dintre ofertele early booking Bansko prin Travel Planner și de restul se ocupă personalul companiei. Atenție însă, cele mai bune oferte early booking sunt cele valabile până la sfârșitul lunilor octombrie și noiembrie, indiferent că vrei să mergi la ski, cu placa sau doar îți place să faci cardio la deal și apoi să cobori cu sania.

Ce-ți sugerăm 

Hotel Saint Ivan Rilski – stai la 4 stele, la numai 800m de gondola lift din Bansko, iar dacă o ții tot înainte vreo 1500 de metri, ajungi în centrul stațiunii. Prețurile pornesc de la 25.6 Euro de persoana pe noapte, chiar și în solicitata perioadă de vacanță a copiilor, 3 – 10 februarie și te poți caza fie la cameră single sau dublă. Hotelul are un super avantaj și pentru tinerii familiști cu princhindei de până în 2 ani, cazarea fiind gratuită pentru ei. Tariful include mic dejun, acces la piscina interioară, saună, jacuzzi, sală de fitness, cameră de gheață, transfer până la prima stație de telegondolă, garderobă de ski, WiFi, parcare și multe altele. Vezi pe site detaliile exacte, e una dintre cele mai bune oferte Travel Planner valabile în acest sezon.


Park Hotel Gardenia – aer curat de 4 stele, fix în centrul vechi al stațiunii Bansko, în zona parcului central. Departe de agitația din zona telegondolei și a celei de restaurante (aprox 1 km distanta), construcția hotelului Gardenia este o combinație reușită de lemn negru și piatră de râu ce oferă fațadei hotelului un aspect autentic muntenesc. N-ai chef de pârtie? Iei micul-dejun și după aia poți să te bălăcești în voie la piscină sau în jacuzzi.

Totul e inclus în preț și ai timp să te bucuri de tot ce ți se oferă, în funcție de perioada sejurului. Serviciile și ofertele sunt flexibile atât în funcție de oferta aleasă, cât și de membrii grupului, adulți sau copii deopotrivă. Prețurile pornesc de la 18.1 Euro de persoana pe noapte și includ o serie de beneficii pe care le poti vedea pe site-ul agenției.

Concluzie

Cui nu-i place o vacanță la schi la jumătatea lui decembrie nu a fost la o vacanță la schi la jumătatea lui ianuarie, asta-i clar. În concluzie, e simplu cu vacanța de iarnă în 2017 – 2018 – intri pe travelplanner.ro, vezi ofertele early booking, alegi ce-ți place și de restul se ocupă agenția. Ne vedem pe pârtie!

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber