(P) Relaxare pe plajele din Kassiopi

Pe coasta de nord-est a Insulei Corfu, scăldat de apele azurii ale Mării Ionice, vei găsi o oază de liniște de care te îndrăgostești iremediabil. Kassiopi este un orășel absolut fermecător cu plaje mici, situri arheologice și atracții moderne.

Corfu Suri

O mare de verde şi albastru


Vizitează aceste ţinuturi şi vei avea oportunitatea să explorezi şi să cunoşti mai multe despre istoria tumultuoasă a insulei, într-un cadru pitoresc, cu o panoramă splendidă asupra locurilor colorate într-un curcubeu pe care nu-l vei uita niciodată.

Imaginează-te numai în Kassiopi, în mijlocul naturii, pe fundalul magnific dominat de Muntele Pantokrator şi dealurile acoperite cu plantaţii de măslini, citrici şi viţă-de-vie, iar pe cealaltă parte, vederea spre marea albastră, cristalină, care te duce cu privirea până la coasta albaneză. Totul aici este plin de culoare, iar grecii sunt ospitalieri şi prietenoşi, aşa că nu-ţi mai rămâne nimic de făcut decât să te relaxezi şi să te simţi ca acasă, pe plajele din golfulețele intime.

Activităţi pentru copii şi părinţi

Frumoasa staţiune Kassiopi şi-a făcut tot mai mult loc în inimile turiştilor veniţi să se relaxeze în Corfu. Din micuțul sat pescăresc care era odată, Kassiopi este astăzi o destinaţie de vacanţă cochetă, cu plaje ce asigură toate facilităţile, restaurante cu specific internaţional, cum ar fi italian, mexican sau chinezesc, şi o viaţă de noapte destul de activă, cu baruri şi discoteci pline de viaţă.

Plajele lungi din această zonă sunt foarte sigure şi curate, dovadă sunt şi Steagurile Albastre care le validează calitatea, astfel că împreună cu cei mici veţi găsi aici locul ideal pentru relaxare, într-un cadru natural, retras, departe de agitaţia centrului.

Cele mai importante plaje din această zonă sunt Avlaki, Kalamaki, Imerolia sau Kerassia, fiecare un colţ minunat de natură, dominat de verdele luxuriant al pădurilor pe care le puteţi explora împreună după suficiente ore de bălăceală şi stat la soare.

de Geanina Ichim

Sejur Corfu 

Hotel Memento Kassiopi 4*-Suri Club – de la 349 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber