(P) Reinventează-te la un job nou – fii model de videochat pentru Studio20

Vrei să ieși din zona ta de confort într-un fel care să-ți aducă beneficii atât pe plan personal, cât și pe plan profesional? Îți trebuie un impuls, o motivație, un cadru optim pentru a deveni mai îndrăzneață și mai sigură pe tine? Alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat și vei vedea cum un job te va ajuta să îți dezvolți diverse abilități și, în special, să îți îmbunătățești încrederea în sine!

Cu o experiență bogată adunată în cei aproximativ 20 de ani de activitate, Studio20 se numără printre pionierii videochat-ului în România. Compania deține deja rețeta succesului în domeniu, numărând peste 20 de sedii atât în țară, cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Iar atenția și respectul acordate modelelor de videochat stau la baza dezvoltării și a renumelui internațional al companiei.

Studio20 asigură cadrul perfect pentru ca fiecare model în parte să se dezvolte, să descopere noi laturi și abilități și să se bucure de performanță la un job care îi va aduce numeroase satisfacții și în viața personală. Află mai multe în continuare!

1. Experiența nu este deloc obligatorie

La Studio20, desigur, experiența poate fi un avantaj, însă cel mai important – lipsa experienței în domeniu (sau chiar, în general, pe piața muncii) nu va reprezenta un dezavantaj. Astfel, ți se oferă oportunitatea de a începe de la 0 la un job cu numeroase beneficii, unde ai ocazia de a te dezvolta în mediul profesional.

2. Training util la început

În primele săptămâni după angajare, Studio20 îți va asigura o sesiune de training. Vei afla trucuri și sfaturi diverse privind activitatea de videochat, te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra și vei învăța cum să folosești aparatura tehnică și video.

3. Prima sesiune foto

Tot în primele săptămâni vei avea și prima ședință foto individuală. La aceasta vor participa și consilierii de imagine ai Studio20. Aceștia te vor urmări atent și vor oferi sfaturi și îndrumări pentru a-ți îmbunătăți look-ul (ținută, coafură, machiaj, accesorii), dar și comportamentul (mimică, gesturi, limbaj).

4. Restul le vei prinde pe parcurs

Desigur, ca model de videochat trebuie să ai o oarecare bază de la care să pornești – să te descurci bine la capitolul comunicare, să fii o fire prietenoasă și dornică de discuții și de experiențe noi, dar mai ales, să ai o notă ușor jucăușă și îndrăzneață. Îți vei dezvolta aceste abilități, plus altele noi pe măsură ce vei căpăta mai multă experiență.

5. Te vei reinventa în cel mai plăcut mod

Jobul ca model de videochat nu te va ajuta doar să îți dezvolți abilitățile menționate mai sus. Pe lângă faptul că vei deveni expertă în artele comunicării orale, vei învăța cum să te folosești și de limbajul corpului pentru a capta atenția clienților sau a le comunica mesaje ascunse. Îți vei dezvolta latura senzuală, dornică să vrăjească orice bărbat cu cele mai simple gesturi. Vei ști cum să te comporți pentru a te prezenta într-un mod cât mai favorabil în fața camerei. Toate acestea se pot dovedi a fi utile și în viața reală.

6. Încrederea în sine, sporită

Acest job îți va permite să te descoperi, dar și să te transformi. Pe măsură ce vei ajunge să stăpânești tehnici și trucuri utile pentru a fermeca publicul masculin, vei observa că te vei simți mai confortabilă în pielea ta și vei fi mai sigură pe abilități tale. Cu cât vei avea mai multă experiență la job, cu atât încrederea în sine va înflori!

C:\Users\Octavian\Desktop\Studio20 sept-oct22\Articole\Articol39\Imagine3 Studio20.jpg

Alătură-te echipei Studio20 pentru a de dezvolta în cadrul unul job care îți va asigura succes pe plan profesional și numeroase beneficii pe plan personal. Descoperă-ți laturile ascunse care te vor ajuta să fii mult mai încrezătoare în ceea ce poți face. Află mai multe aici despre angajarea în cadrul Studio20!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial