(P) Pachete all inclusive în Delta Dunării

Cel mai nou pământ al României, care crește cu circa 40 de metri în fiecare an, este unul dintre puținele locuri din lume în care își au adăpostul speciile de mamifere Mustrella Lutreola sau Lutra Lutra. Aflată la o aruncătură de băț de București, Delta Dunării este oaza în care orice turist și-ar dori să evadeze chiar și pentru numai câteva zile.

Delta Dunarii

O destinație unică

Cea mai mare rezervație de câmpii umede din Europa poate fi vizitată la prețuri imbatabile, alegând unul din pachetele gândite special pentru fiecare turist. În premieră națională, au fost lansate pe piață pachetele Delta Dunării pentru toți românii, de la 669 de lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul și transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina.

Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet suedez și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea, vinul, sucurile acidulate și cafeaua la dozator).

Mulți dintre turiștii români nu au văzut niciodată Delta Dunării, chiar dacă este o minune aflată în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991. Delta atrage mii de călători din toate colțurile lumii, veniți să descopere o rezervație unică, să se plimbe pe canalele  cu ape ca smaraldul, pe care se întind panglici delicate de stuf, papură sau nuferi, ori să meargă la pădurea Letea pentru liane, dune de nisip sau cai sălbatici.

Delta Dunării pentru toți românii

Dacă deja îți faci planuri de vacanță te poftim la Hotelul Gulliver Delta Resort 3*, amplasat în inima Deltei, în localitatea Uzlina. Resortul este construit în perfectă armonie cu natura, dar în același timp oferă turiștilor o mulțime de facilități de petrecere a timpului liber.

Dispune de pontoane unde poți pescui în tihnă, de o piscină de 18 x 10 unde poți înota în voie, o terasă/bar, dar și un restaurant unde poți degusta cele mai selecte preparate pescărești.

De asemenea, în cadrul hotelului poți opta pentru excursiile opționale pe canalele Dunării, pe lacuri, ori la pădurile Letea sau Caraorman – locuri unice unde întâlnești cai sălbatici, liane și dune de nisip, la o aruncătură de băț de fâșiile împădurite.

de Mădălina Isar

Delta pentru toți românii 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*-  de la 669 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. *Ofertă valabilă până la 31 martie 2016. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber