(P) Ochelari clipon – și ochelari de vedere și ochelari de soare

(P) Ochelari clipon – și ochelari de vedere și ochelari de soare

Atunci când purtați ochelari de vedere vă simțiți încurcați să purtați și ochelari de soare. Pur și simplu renunțați sau încercați și niște alte variante?

Ei, niște ochelari clipon ar fi ceva de luat în seamă pentru dumneavoastră. De ce? Pentru caă avându-i, puteți transforma instantaneu ochelarii dumneavastră de vedere în ochelari de soare.

Cum? Atașând rama cu lentile de soare peste ochelarii pe care îi purtați în mod curent.

De fapt ochelari clipon numim o pereche de ochelari obisnuiți care vin împreună cu una sau mai multe rame complementare pe care le atașăm atunci când avem nevoie. Ramele suplimentare pot fi cu lentile de soare obișnuite (dar cu protecție serioasă împotriva razelor UV) sau puteți găsi seturi mai complexe care au în plus și o ramă cu lentile de soare tip mirror (oglindă), o rama cu lentile pentru condus și una cu lentile speciale pentru calculator.

Sistemele de prindere pot fi cu clips sau magnetice, acestea din urma fiind și cele mai usor de folosit. In plus, se atașează atât de bine încât fac corp comun cu rama principală și nici nu se va observa că aveti rame 2 în 1.

Genul acesta de rame pot fi metalice sau de plastic sau combinații foarte reușite din aceste două materiale. Toate sunt extreme de ușoare și fine, chiar și cu rama suplimentară atașată. Sunt foarte discrete și vă ofera toate avantajele unor ochelari de vedere la pachet cu cele ale unor ochelari de soare.

Puteti găsi acest tip de rame în variante pentru doamne, pentru domni sau unisex, într-o multime de culori, forme, clasice sau foarte moderne. Rama pentru lentilele de vedere este absolut normală, cu forma obișnuită pentru acest tip de ochelari, în general foarte usoară și flexibila. Pe ea se pot pune orice fel de lentile vă trebuie.

Adolescenții sunt în mod special avantajați de acest tip de ochelari pentru că lor nu li se recomandă alt tip de lentile care să preia sarcina unor ochelari de soare, cum sunt lentilele fotocrmatice, de exemplu. In schimb, puștii pot, imediat ce ies în exterior, să își lipească pur și simplu rama clipon de soare peste ochelari și să devină foarte cool în câteva secunde. Ca să nu mai spunem că și ochii copiilor trebuie protejati de soare, poate chiar mai mult decât îi protejam pe ai noștri.

Prețurile pentru acest tip de rame încep de pe la 100 de lei, dar diferă mult în funcție de material, de numărul de rame suplimentare, de producator, dar și de magazinul de unde îi cumparați.  Mare atenție, în domeniul ramelor și lentilelor pentru ochelari prețurile (lentile ochelari pret) variază foarte mult, o bună documentare vă poate salva mult din buget. Nu vă grabiți să cumparați în primul magazin care vă iese în cale, fie el în cartier, la mall sau online, în câteva minute de căutare pe internet vă lamuriți unde e prețul corect pentru modelul care vă place.

Una peste alta, magnetic sau nu, plastic sau metal, cu preț mare sau nu, niște ochelari clipon vă pot salva vara: vă vor proteja ochii, vă veti simti bine și, cel mai important, veți vedea bine în continuare, chiar și în plin soare.

Sursa poza: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial