(P) Obține o afacere la cheie cu ajutorul echipei Life Dental Spa

Stomatologia modernă se extinde constant, pacienții cu diferite probleme dentare fiind din ce în ce mai preocupați de sănătatea orală, motiv pentru care sunt în căutare permanentă de tratamente nedureroase, minim-invazive și eficiente timp îndelungat! 

Pentru a putea satisface nevoile și dorințele pacienților cu afecțiuni variate din toate colțurile țării, conducerea uneia dintre cele mai profitabile clinici stomatologice din România oferă posibilitatea de francizare pentru antreprenorii care doresc obținerea unei afaceri la cheie! 

Life Dental Spa – acum și în Iași 

Încă de la începutul anului, clinicile stomatologice Life Dental Spa, care activează sub firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL (firmă cu o experiență de peste un deceniu în domeniul medicinii dentare) si-au manifestat disponibilitatea de francizare și de parteneriat

Astfel, conceptul Life Dental Spa a ajuns și în Iași, clinica de aici fiind un real succes.

Life Dental Spa este un brand național care s-a făcut remarcat grație utilizarii tehnologiei ultramoderne a laserului stomatologic. Acesta reprezintă o inovație în medicina dentară, fiind un instrument revoluționar care NU produce durere, NU vibrează și NU produce zgomote, fiind din ce în ce mai îndrăgit chiar și de pacienții sceptici. 

Laserul dentar este un instrument care, pentru a acționa la nivelul țesuturilor din cavitatea orală, folosește lumina cu diferite lungimi de undă. Astfel, acesta este de un real ajutor (atât principal, cât și adjuvant) pentru numeroase proceduri din cadrul:

 

 • Odontoterapiei

 • Chirurgiei dentare
 • Endodonției
 • Parodontologiei
 • Implantologiei

 

 • Esteticii dentare

Laserul stomatologic este un instrument versatil, motiv pentru care întreaga echipă de medici stomatologi Life Dental Spa cunoaște felul în care acesta se utilizează. 

#LifeDentist-ii beneficiază periodic de training-uri oferită de însăși fondatoarea Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, acestea făcând parte din oferta de parteneriat.

Profită și tu de avantajele unui brand național! 

Colaborarea cu Life Dental Spa pe partea de francizare vine la pachet cu obținerea unor beneficii demne de luat în considerare. Singura condiție pe care conducerea Life Dental Spa o adresează antreprenorilor și medicilor dornici de parteneriat este experiența de măcar cinci ani în domeniul managementului. 

Odată ce partenerul ideal împărtășește viziunea Life Dental Spa cu privire la tratamentele minim-invazive realizate cu ajutorul laserului dentar, acesta se poate bucura de multiplele avantaje financiare ale parteneriatului, printre care se numără:

  • Return of investment obținut în trei până la maximum șase luni 

 

 • Creșterea cifrei de afaceri 

 

  • Obținerea unei cifre de afaceri de aproximativ 1 milion de euro pe an cu doar 3 unit-uri dentare
  • Profitabilitate de minimum 20 % 

 

 • Creșterea profitabilității 

 

Clinica stomatologică Life Dental Spa se ocupă de tot ce presupune implementarea softului de organizare internă, astfel încât toate cheltuielile, încasările și programările să fie atent organizare și monitorizate, cu scopul de a excela în ceea ce privește managementul. 

De asemenea, marketingul specializat, realizat outdoors, TV, social media și SEO reprezintă un alt pilon important în clădirea afacerii de succes

Alege franciza Life Dental Spa și bucură-te de avantajele unui brand național care folosește tehnologiea de ultimă generație pentru a veni în ajutorul pacienților!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial