(P) O piele catifelată în doar 3 minute cu noile depilatoare de la Farmec

Farmec, compania care are grijă de frumusețea româncelor de peste 125 de ani, continuă în această primăvară seria lansărilor cu o noua gamă de depilatoare cu acțiune rapidă. Este o gamă diversificată de produse potrivită mai multor tipuri de piele și preferințe: creme pentru piele normală și sensibilă, benzi pentru față și corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară şi roll-on.

depilatoare farmec

Produsele se utilizează ușor, iar rezultatele se observă rapid. După utilizare, pielea rămâne fină și catifelată iar pentru o senzație de prospețime se folosește gelul după depilare.

Gama conține 4 subgame diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile. Tot aici puteţi găsi produse special realizate pentru adolescenţi: depilatoare cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă, şi pentru  bărbaţi, cremă depilatoare cu Boswellia Serrata.

Cremele depilatoare Farmec, pe lângă acțiunea rapidă și eficientă, au proprietăți hidratante, emoliente şi calmante. Se întind uniform pe piele, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranţă cutanată mult îmbunătăţită şi sunt bogate în principii active ce conferă pielii hidratare, catifelare şi protecţie, în doar 3 minute de la aplicare.

Mai jos vă oferim câteva informaţii utile despre procesul de îndepărtare al părului nedorit.

Aplicarea cremelor depilatoare

creme depilatoare farmec

1.Cremele se aplică pe pielea perfect curată, fără urme de deodorant, antiperspirant, parfum sau săpun, în strat uniform şi suficient de gros, astfel încât să acopere părul ce trebuie îndepărtat.

2.Înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate.

3.Nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată.

Benzile depilatoare și ceară

ceara depilatoare

1.Dacă nu ați mai folosit până acum ceara depilatoare, vă recomandăm să o testați întâi pe o zonă mică a corpului.

2.Nu aplicaţi pe răni, varice, coşuri, crăpături, iritaţii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare.

3.Aveţi grijă să nu supraîncălziţi ceara, aceasta poate provoca arsuri grave.

4.După depilare, nu se recomandă expunerea la soare, sau folosirea deodorantelor, a produselor parfumate sau pe bază de alcool în următoarele 24 de ore.

Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete