(P) O afacere care oferă echilibrul perfect între muncă și viața de familie

Mădălina Duport, 33 de ani, de formație filolog, e căsătorită de opt ani cu un economist francez, alături de care dezvoltă afacerea Amway de patru ani. Pe Jerome l-a întâlnit online, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste modernă.

madalina duport

Când s-au căsătorit, amândoi lucrau în corporații mari, de dimineață până seara. Programul nu era deloc compatibil cu dorința lor de a avea un copil și a duce o viață de familie echilibrată. De asemenea, Mădălina considera că e foarte important să aibă o sursă de venit secundară care să completeze veniturile familiei. Să ai și bani și timp, însă, e o ecuație complicată.

Cei doi voiau să aibă o viață de calitate în familie și știau că nu vor putea ține ritmul cu doi angajați full-time. Atunci s-au hotărât să facă pasul către antreprenoriat, iar începerea propriei afaceri Amway s-a dovedit a fi soluția cea mai potrivită pentru familia Duport.

„Amway ne-a oferit posibilitatea unui venit suplimentar și a unui echilibru între muncă și viața de familie, pe termen lung. Noi acest lucru am văzut. Ne-am pus întrebarea: ce am face dacă am avea mai mult timp și un venit suplimentar? Și atunci am făcut tot ce trebuia făcut ca afacerea noastră să funcționeze. Am lucrat în paralel cu serviciul, am găsit timp și mi-am propus să ating un venit care să-mi înlocuiască salariul, explică Mădălina.

Într-un an a reușit să-și atingă obiectivul propus, astfel că Mădălina a renunțat la jobul în corporație. În prezent, gestionează un studio de beauty în care folosește produse Amway, în timp ce acasă are viața pe care și-a dorit-o întotdeauna, alături de soț și de copilul lor. Soție și mamă deopotrivă, Mădălina se declară pe deplin mulțumită de alegerea pe care a făcut-o când a pornit afacerea Amway.

“Am găsit echilibrul pe care îl doream”

madalina duport 2

Azi, conduce un business solid și reușește să dedice timp celor dragi. „Am găsit echilibrul pe care îl doream. Afacerea îmi permite să fiu mamă full-time, o soție cât de bună aș putea fi și să putem să facem ce vrem, când vrem. Pentru mulți pare o poveste frumoasă, ca în filme, dar poate exista, spune Mădălina.

Deși Jerome și-a păstrat job-ul în corporație, acesta contribuie la dezvoltarea afacerii, iar împreună au creat o afacere stabilă, alături de întreprinzători Amway, nu doar în România, ci și în Franța și Germania.

Valorile promovate de Amway și perspectiva de dezvoltare a unui parteneriat solid pe termen lung au fost două dintre motivele care au convins-o pe Mădălina să înceapă această nouă etapă din viața ei ca întreprinzător Amway.

La început, teama de a fi refuzată de ceilalți a reprezentat o reală provocare pentru Mădălina. Însă, cu ajutorul cursurilor de informare și al trainingurilor de specialitate oferite de companie, temerile i-au fost depășite pentru a lăsa loc încrederii și determinării.

În viziunea Mădălinei, principalul avantaj al afacerii Amway este dat de posibilitatea de a ajuta cât mai mulți oameni să aibă viața pe care și-o doresc. De asemenea, satisfacția de a vedea că viețile oamenilor se schimbă în bine cu ajutorul produselor Amway reprezintă încă un motiv pentru care se implică consecvent și cu pasiune în dezvoltarea acestui business.

“Secretul succesului nostru: suntem 100% consumatori ai produselor Amway și 100% întreprinzători”

Mădălina și soțul ei sunt foarte încântați de produsele Amway, astfel că au renunțat să mai cumpere produse din sistemul de comerț clasic.

Faptul că cei doi sunt consumatori 100% și întreprinzători 100% reprezintă o altă dovadă a parteneriatului câștig-câștig dezvoltat cu Amway. Mai mult, încrederea Mădălinei în produsele pe care le comercializează o ajută să dezvolte relații solide cu clienții ei, cărora le oferă soluții personalizate.

În ceea ce privește viitorul apropiat, Mădălina are planuri mari, dorind să ducă afacerea la un nivel cât mai avansat. Pe cei care încă nu sunt hotărâți să înceapă propria afacere, Mădălina îi sfătuiește să încerce, să aibă propria experiență și să tragă concluziile. „Părerile nu aduc venituri, informațiile aduc venituri, spune Mădălina.

„Important e să fii perseverent, să te instruiești foarte mult în domeniu, să fii profesionist și, nu în ultimul rând, să înveți să iubești oamenii conchide Mădălina.

 

Foto: Amway

Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera