(P) Nu o să-ți vină să crezi! Ce spun stiliștii despre bărbații care poartă bijuterii?

În domeniul fashion, bărbații au fost în mod tradițional puțin lăsați în umbră de modă. Zeci de ani, hainele pentru bărbați au avut modele prea puține și prea clasice, culori prea sobre, iar accesoriile erau banale. Acum, însă, asistăm la o liberalizare a segmentului de haine și bijuterii pentru bărbați, ceea ce ne bucură!

Iată ce spun stiliștii despre bărbații care poartă bijuterii:

  1. Bărbații care poartă bijuterii sunt adepți ai luxului

Indiferent că alegi bijuterii ieftine pentru bărbați, însă calitative și frumoase, sau alegi un ceas de 5000 de Euro, impresia este aceeași: bărbații care poartă bijuterii sunt percepuți ca fiind bogați și amatori de lux, rafinament și lucruri de bun gust.

  1. Bărbații care poartă bijuterii au bun gust

Modelele de lanțuri placate cu aur pentru bărbați, inele placate cu aur pentru bărbați și brățări placate cu aur pentru bărbați te vor pune într-o lumină extrem de bună. Femeile consideră că bărbații care poartă bijuterii au bun gust, sunt moderni și adaptați la viața secolului 21, sunt lipsiți de conformism și tradiționalism, într-un cuvânt – sunt bărbații ideali!

  1. Bărbații care poartă bijuterii sunt puternici

Stiliștii afirmă că un bărbat nesigur pe el nu va avea niciodată curaj să poarte bijuterii, deoarece acest tip de bărbat preferă să rămână în umbra femeii, să fie condus de ea și să nu apară niciodată în lumina reflectoarelor.

Din contră, un bărbat puternic, sigur pe el, curajos și încrezător în forțele proprii, va vrea să se identifice ca masculul Alpha din grupul său, va vrea toată atenția femeilor asupra sa și va putea purta bijuterii pentru bărbați în orice context.

Indiferent că preferi lănțișoare subțiri pentru bărbați sau, din contră, preferi colane opulente și inele de tip God Father, toate sunt binevenite. Singurul lucru care contează în alegerea modelelor de bijuterii pentru bărbați sunt calitatea și bunul gust.

De aceea, poți alege atât lanțuri din argint pentru bărbați, cât și lanțuri placate cu aur pentru bărbați. Indiferent ce alegi, ai grijă să cumperi întotdeauna de la magazine cu renume bun, pentru a nu achiziționa un fake. De asemenea, este important ca bijuteria ta să fie livrată cu certificat de calitate și conformitate.

  1. Bărbații care poartă bijuterii au un aer tineresc

Indiferent de vârsta ta, în momentul în care îți accesorizezi ținuta cu bijuterii, te transformi! Energia ta devine tinerească și nu doar te vei simți bine în pielea ta, dar asta se va vedea prin toți porii tăi! Un bărbat energic, încrezător în sine, curajos și iubitor de lucruri frumoase nu are cum să nu atragă atenția tuturor femeilor din jurul său!

Din aceste motive, stiliștii noștri recomandă tuturor bărbaților să cumpere și să poarte cu încredere modele de bijuterii pentru bărbați. În funcție de bugetul tău, poți alege bijuterii din aur masiv de mii de euro, sau poți alege bijuterii pentru bărbați placate cu aur marca SaraTremo, de calitate extra-premium, însă prietenoase cu buzunarul tău! 

Vrei să îți spun un secret? Nimeni niciodată nu va face diferența între un lanț din aur masiv de 1000 de Euro și un lanț placat cu aur marca SaraTremo de 100 de lei! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial