(P) Noua colecție de rochii Divine Atelier, dedicată mireselor boeme

Urmează să te căsătorești anul acesta și încă nu ți-ai ales rochia de mireasă? Cu siguranță, aceasta se află printre modelele inedite ale noii colecții Divine Atelier.

divine atelier

Pe lângă trăsăturile definitorii deja consacrate ale rochiilor de mireasă marca Divine Atelier – rafinament, eleganță și bun gust -, noii colecții i se adaugă o notă inconfundabilă de romantism și farmecul stilului boem.

Simplitatea croielii este contrapunctată de detalii surprinzătoare. Pe lângă aceasta, prospețimea romantică și fluiditatea stilului transformă creațiile Divine Atelier în piese atemporale.

Modelele pe care ni le propune designerul Luminița Cosleacara sunt ușoare, cu aspect vaporos și sunt realizate din dantele de inspirație retro, din tulluri de mătase și din voaluri fluide. Toate acestea evidențiază nota de inocență subtilă și naturalețea seducătoare specifice creațiilor care alcătuiesc colecția de rochii de mireasă 2016.

Așa cum subliniază creatoarea Luminița Cosleacara, noutatea acestei colecții o reprezintă detaliile romantice și boeme. Prin urmare, ea se adresează cu precădere mireselor cu spirit liber și cu atitudine boemă, celor care nu se feresc să iubească total, cu pasiune și dezinvoltură și celor care au o mulțime de visuri în care cred.

Altfel spus, rochiile de mireasă din colecția 2016 Divine Atelier sunt dedicate mireselor care își doresc mai mult decât o simplă piesă vestimentară, își doresc o emoție, un vis.

ALISSASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda