(P) Michele Boiron a vizitat România

Michèle Boiron, fiica unuia dintre fondatorii Laboratoarelor BOIRON, s-a aflat în perioada 27-30 Septembrie in România. Personalitate cu notorietate internaţională în domeniul farmaceutic, autor de volume de specialitate şi farmacist, Michèle Boiron a susţinut o conferinţă dedicată publicului larg.

michele boiron

Cu această ocazie, domnia sa a anunţat şi lansarea oficială pentru publicul specialist din România a volumului: „Homeopatie. Dosarele expertului – Pediatrie'. La evenimentul la care au răspuns „Prezent!' un număr generos de invitaţi, Michèle Boiron a îndemnat la sănătate şi viaţă sănătoasă, a marcat pasaje din istoria vastă a grupului BOIRON şi s-a bucurat de curiozităţile audienţei.

De asemenea, doamna Michèle Boiron a participat în perioada 29 Septembrie 2016 – 30 Septembrie 2016 la Congresul Naţional de Farmacie, ediţia a XVI-a a cărui temă este „Farmacia – centru al interdisciplinarităţii ştiinţelor vieţii', eveniment dedicat farmaciştilor din România şi care a reunit atât specialişti cu înaltă calificare în domeniul medical şi farmaceutic, profesionişti ai practicii din domeniul sănătăţii, precum şi practicieni cu o largă recunoaştere naţională şi internaţională.

Laboratorul BOIRON se bucură de prezență în 59 de țări, inclusiv 18 filiale, 30 întreprinderi.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse