(P) Masca, accesoriul nelipsit al zilelor noastre – cumpără la preț avantajos măști medicinale de la Coneltex

Situația la nivelul țării nu este una îmbucurătoare privind evoluția pandemiei. Masca este deja obligatorie în anumite condiții, în spații închise spre exemplu, iar preconizările sunt că aceasta va deveni un accesoriu obligatoriu chiar și pe stradă. În acest condiții, este de înțeles grija de a achiziționa, la preț avantajos, set de măști de unică folosință, medicale.

Ca o adaptare la acest context, iată că sunt și producători români care și-au îndreptat atenția spre producția masivă de masca medicala corespunzătoare. Este și cazul Coneltex, producător român de textile de casă. Produce în fabrica sa din Suceava stoc generos, constant, de măști.

Cât costă un set de măști de la Coneltex

Prețul unei cutii de măști medicale este de 40 de lei, redus de la 50 de lei. Vorbim despre set de 50 de măști. Nu sunt vândute individual, la bucată, ci doar în set.

Prețul este unul avantajos, dacă ne gândim că achiziția este una direct de la producător. CONELTEX produce calitativ. Trebuie spus că aceste tipuri de măști sunt conforme, sunt de unică folosință și chiar mai groase decât cele cu care ne-am obișnuit, din import.

Sunt de tip M100, clasa I, produs avizat de Ministerul Sănătății!

Ține cont de calitate atunci când cumperi măști

Pentru că sunt absolut necesare și în unele cazuri vorbim de ore îndelungate de purtare și de schimbarea acestora, măștile sunt cumpărate pe bandă rulantă. Atenție însă la calitatea acestora. Ce-i drept, am depășit acea perioadă în care unii speculau și, profitând de context, măreau prețurile exagerat de mult. Ce contează este să fie vorba de calitate în raport cu prețul plătit.

Coneltex produce măștile cu filtru mai gros decât cele de import China. Asta înseamnă și protecție mai bună. Adică, concret, vorbim despre 100 g/mp.

Sunt măști albe, cu trei pliuri, ce acoperă perfect nasul și gura și sunt purtate pe elastic, adică clasica variantă, binecunoscută de toată lumea.

Un alt avantaj major este că măștile acestea au stoc generos, disponibil imediat. Mai ales pentru cei din Suceava livrarea este rapidă, poate chiar în aceeaşi zi. Pot fi comandate online, de oriunde din țară. În sistem engross prețul poate fi chiar și mai avantajos de atât. Este posibil întrucât fabrica în cauză produce până la 15.000 de măști pe zi.

Realitatea zilelor noastre, masca

Nu este plăcut, este cu atât mai greu pentru copii poate, care se văd nevoiți să accepte masca drept un accesoriu nelipsit. Realitatea zilelor noastre ne face să ne gândim serios la achiziția de măști. Devine mai convenabil așadar să susținem implicit și producătorii autohtoni. Coneltex este o dovadă de readaptare în vremuri de restricție.

Coneltex este producător de textile de casă și activează pe piața de profil din anii 90. Deține fabrica de la Suceava unde produce textile de calitate, regăsite în magazinele din țară. Din cadrul paginii online pot fi comandate direct de la producător textilele în cauză și acum și măștile medicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate