(P) Kalivas, cea mai bună tabără pentru copilul tău

Din anul 1977 și până în prezent, tabăra Kalivas a oferit copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani experiențe de vacanță unice, cursuri de limba greacă, excursii în aer liber, concursuri haioase și numeroase jocuri pentru dezvoltarea abilităților și a spiritului de echipă.

Tabara Kalivas

De-a lungul anilor, tabăra s-a modernizat constant, răspunzând cerințelor fiecărui învățăcel, iar profesorii experimentați si de o înaltă calificare au fost instruiți pentru a-i ajuta pe micuți să facă primii pași departe de casă, pentru a deveni nu doar mai responsabili, dar și mai auto-eficienți, și pentru a-și lărgi orizontul cunoașterii.

Tabăra Kalivas se organizează în fiecare an, în Metamorfosi, o stațiune de litoral a Peninsulei Halkidiki din Grecia, înconjurată de pini, vegetație luxuriantă, creste montane mândre și linii de coastă dantelate cu deschidere la minunata Mare Egee.

Datorită amplasamentului, tabăra asigură celor mici un mediu sănătos, propice dezvoltării micuțului tău, pe tot parcursul șederii lui aici.  Este cel mai bun loc pentru a acumula experiențe noi pline de aventură și distracție. Pentru că se află situată într-o zonă de litoral foarte liniștită, într-un peisaj mediteraneean, cel mai mic membru al familiei va avea parte de o vacanță idilică învățând să-și cultive pasiunea pentru sport, dezvoltându-se atât fizic, cât și psihic datorită numeroaselor competiții și activități desfășurate în aer liber.

Din lecțiile de zi cu zi, nu lipsește sub nicio formă distracția. Cel mic va îmbina învățătura cu jocurile, într-un ritm intensiv dar distractiv, ajutându-l să se adapteze la orice condiții de mediu, dar și să se descurce în natură în caz de urgențe.

de Mădălina Isar

Tabara Kalivas 

Tarife – de la 350 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu pensiune completă, transport cu autocarul, excursie opțională la Salonic, supraveghere medicală permanentă, lecții de engleză și greacă, cursuri de înot, activitățile și lecțiile din program. Gulliver Tours-partener oficial Kalivas, detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber