(P) Importanța achiziționării unui frigider eficient

Atunci când faci unele achiziții ar trebui să le privești ca pe niște investiții care să se dovedească a fi cât mai inteligente. Iar achiziția frigiderului poate fi un exemplu foarte bun în acest sens.

Nu îți achiziționezi un nou frigider în fiecare an, ci îl vei folosi cu siguranță mai mult de 5 ani, timp în care acesta va veni la pachet și cu anumite costuri suplimentare, așa cum sunt cele pentru energia electrică. Fiind un aparat care funcționează în mod continuu, consumul ar trebui să fie unul dintre primele aspecte pe care să le ai în vedere atunci când îți achiziționezi un nou frigider.

Într-o locuință, aparatele frigorifice sunt printre cele mai mari consumatoare de energie electrică, iar alegerea unui frigider cu consum redus s-ar putea dovedi a fi o decizie care să te ajute să faci economii în timp.

Gama de produse Daewoo încântă clienții cu o varietate diversificată de aparate frigorifice atrăgătoare atât din punct de vedere al designului lor, al consumului cât și al tehnologiilor disponibile pentru păstrarea alimentelor în condiții excelente, proaspete și în siguranță cât mai mult timp.

Daewoo – accent pe partea de refrigerare timp de 40 de ani

Aparatele frigorifice Daewoo se remarcă în primul rând cu o foarte bună refrigerare. Această eficiență ridicată este posibilă în urma a 40 de ani de specializare pe partea de refrigerare, timp în care inginerii Daewoo s-au concentrat pe combinarea celor mai complexe tehnologii cu cele mai noi trenduri.

Așa a fost concepută și tehnologia Perfect NoFrost cu ajutorul căreia tehnologia utilizării aparatelor frigorifice s-a schimbat în totalitate. Mai exact, datorită acestui sistem nu mai apare gheața în frigider, temperatura rămâne constantă și totodată alimentele din congelator nu se mai lipesc unele de altele. Răcirea se face cu aer și nu cu particule de apă, drept urmare dispare și necesitatea efectuării lucrărilor de dezghețare periodică. 

De asemenea, tot datorită perioadei îndelungate de studiu, cercetare și specializare pe partea de refrigerare s-a obținut și o capacitate de congelare de 5 ori mai puternică.

Daewoo este un brand care arată interes și față de mediul înconjurător, astfel încât a optat pentru un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart, astfel încât să se obțină un consum de energie cât mai redus. Drept urmare, consumul unui aparat frigorific din clasa energetică A++ este cu 29% mai mic decât un produs similar din clasa A+.

  Descoperă produsele Daewoo cu Perfect NoFrost și clasa energetică A++.

Sfaturi pentru utilizarea corectă a frigiderului

Frigiderul poate părea a fi ineficient atunci când nu este utilizat corespunzător. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să menții sau chiar să crești eficiența frigiderului tău:

  1. Atunci când plasezi frigiderul în bucătărie, se recomandă alegerea unui loc cât mai răcoros, ferit de razele soarelui;
  2. Frigiderul nu se poziționează niciodată lângă aparatele de gătit care emană căldură și nici lângă sursele de încălzire;
  3. Conform specialiștilor, frigiderul se dovedește a fi mult mai eficient atunci când este plin decât când este gol;
  4. Între perete și frigider trebuie lăsată o distanță care să permită o ventilație corectă;
  5. Niciodată nu se introduc alimente calde în frigider, deoarece în caz contrar consumul se va dubla;
  6. Iar ușa trebuie să fie mereu închisă pentru ca aerul rece să fie păstrat în interior.

Perfect NoFrost Daewoo: FRESH, HEALTHY & HAPPY

#daewoo #aplusplus #perfect #nofrost #frigidere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial