(P) Gama d’aucy pentru salate. Hrănește-te cu grijă!

Ca să ai grijă de alții trebuie să ai în primul rând grijă de tine. Iar atenția la hrană este unul dintre primii pași pe care trebuie să-i faci.  Astăzi, îți vom vorbi despre o gamă la care ținem foarte mult și care considerăm că reprezintă foarte bine spiritul d’aucy: gama pentru salate. Aceasta cuprinde conservele de 150 gr de porumb, mazăre, sfeclă roșie, fasole roșie, morcov, amestec mexican, amestec mediteranean și noile conserve de grâu spelta, quinoa, soia boabe. Produsul e același ca la conservele de mai mari dimensiuni. Diferența este constituită de porționarea specială, ideală pentru o salată.

Dar ce-ai putea face tu, prietena noastră, cu niște conserve având aceste dimensiuni?

Rețete speciale

Uneori, nu ai nevoie de o cantitate mare dintr-un ingredient ca să faci ceva bun. Este cazul mai ales dacă pregătești un prânz sau o gustare pentru o singură persoană, dar și pentru rețete care pur și simplu cer o cantitate redusă dintr-un anumit ingredient. Spre exemplu, o salată de ton în care ai pus deja pește, salată verde și ceapă are nevoie doar de o cutie mică de porumb și/ sau una de mazăre, după gust. La fel și în cazul omletelor sau a orezului cu legume.

Chibzuința e o mare calitate

Îți spunem sincer, nouă ne plac oamenii chibzuiți, care cheltuie cât au nevoie, care folosesc la maximum ce au. Dacă nici ție nu-ți place să risipești mâncarea, atunci gama pentru salate ți se potrivește foarte bine. Dacă, să spunem, vrei să faci o salată de avocado, orez și fasole roșie, chiar și pentru două persoane, nu vei folosi în întregime o conservă mare de fasole roșie. Și ce se întâmplă  cu ce nu folosești? Pui în frigider pentru mâine. Dar mâine s-ar putea să uiți de ea sau să ai poftă de altceva și să amâni folosirea ei până când conținutul nu mai e bun. Și așa risipești și mâncare, și bani. De aceea, e bine să ai în casă și conserve mai mici cu legumele tale preferate.

Mănânci unde vrei

Conservele din gama pentru salate sunt foarte practice: fiind relativ mici, sunt ușor de strecurat în poșetă. Așa, poți să le iei cu tine la serviciu, să le deschizi în pauza de masă la birou și să le condimentezi cu ce-ți place, în cancelarie, în sala de mese sau chiar în parcul din fața clădirii unde lucrezi, dacă îți place să le mănânci simple. E adevărat că nu e un prânz clasic, dar nici nu e nevoie. Cu aceste conserve îți asiguri proteine și nutrienți fără să sacrifici silueta cu niște dulciuri de la automat, de exemplu.

Legumele d’aucy : economie de timp și resurse financiare și sănătate fără compromis

Legumele d’aucy sunt pregătite într-un interval de timp foarte scurt de la culegere pentru a-și păstra o cantitate cât mai mare de nutrienți. Cea mai mare parte a legumelor sunt conservate printr-o tehnologie ce combină aburul și vidarea, prin urmare produsele d’aucy mențin bună parte din calitățile naturale și conțin, de asemenea, un procentaj foarte mare de produs solid. În plus, tehnologia de conservare nu cere alți conservanți pentru păstrarea legumelor. Ai încredere în d’aucy, legumele noastre sunt exact ce-ți trebuie pentru prânzuri sănătoase, gustoase, frumoase și sigure. Idei găsești pe pagina noastră de Facebook și pe site. Poftă bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial