(P) Dragoste în email

freywille

Cadourile pline de culoare de la FREYWILLE transformă fiecare zi în Valentines Day! Încântă persoana iubită cu bijuterii din email care exprimă emoțiile unei personalități artistice și emană o eleganță absolută.

freywille

Valentines Day este momentul perfect de a celebra iubirea, de a ne manifesta sentimentele, afecțiunea și recunoștința de a avea alături persoane dragi, în momente speciale.

Exprimarea sentimentelor nu este întotdeauna ușoară – de Valentines Day lasă simbolurile să vorbească pentru tine. Inimi şi flori în nuanţe pastelate sunt motivele în email folosite în designul bijuteriilor FREYWILLE pentru a transmite mesaje de neuitat.

freywille

Culorile care exprimă dragostea, fericirea și bucuria se regăsesc în majoritatea seturilor FREYWILLE, perfect armonizate în bijuterii care vor răsfăța persoana iubită de Valentines Day.  Ce poate exprima mai intens spiritul acestei sărbători decât pandantivul Heart'?

freywille

Descoperiţi dragostea exprimată în designuri unice care spun prin culori mai mult decât în o mie de cuvinte. Colecţia Hommage a Claude Monet, inspirată de peisajele idilice ale Normandiei, sau colecţia Pepita Rose, cu ale ei nuanţe pastelate și delicate de roz pudră, te vor cuceri iremediabil.

freywille

Surprinde persoana iubită cu o ‘bijuterie lichidă care să-i trezească simţurile! Noul Gift Box FREYWILLE vă propune o combinaţie de două arome captivante ce acoperă atât note proaspete, florale, cât şi orientale sau opulente.

freywille

Vino ȋn locaţiile FREYWILLE din Bucureşti şi Timişoara, sau vizitează Online Boutique pentru a descoperi cele mai inspirate cadouri de Valentines Day!

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda