(P) Distracția de vară: 6 activități perfecte pentru fete

Suntem în plin sezon estival, iar tu și prietenele tale nu vreți să ratați ocazia de a profita din plin de această perioadă. Oportunitățile sunt diverse, în funcție de timpul liber pe care îl aveți, iar dacă aveți nevoie de câteva idei, v-am făcut o listă cu câteva activități pentru vara aceasta.

City break în Europa


Dacă nu vă puteți sincroniza cu concediile pentru un sejur prelungit într-o destinație de vacanță, puteți alege varianta unui city break într-un oraș din Europa.  Costurile cu transportul și cazarea sunt mici, așa că vă rămân mai mulți bani pentru shopping și distracție. În orice moment, poți găsi oferte atractive în toate destinațiile de interes din Europa așa că nu trebuie decât să vă puneți de acord asupra perioadei și orașului în care veți merge.

Un week-end la munte

Canicula care încinge betonul și asfaltul din oraș e un pretext excelent pentru o escapadă la munte, unde atmosfera este mult mai respirabilă. Se pare că foarte mulți sunt de aceeași părere, așa că va trebuie să vă ocupați din timp să  rezervați cazare, pentru a prinde câteva camere libere. Pe lângă hotelurile consacrate, în stațiunile de la munte există și alte opțiuni de cazare, iar dacă sunteți o gașcă mai mare puteți închiria o întreagă pensiune doar pentru voi, beneficiind de toate facilitățile.

Distracție nebună la un festival

Pentru că pandemia s-a mai potolit, sezonul acesta s-au reluat festivalurile mari și ar fi păcat să ratați ocazia de a recupera ceea ce am pierdut cu toți în 2020, când am stat mai mult în casă. Alegeți festivalul preferat, pregătiți-vă corturile sau rezolvați cumva cu cazarea și distrați-vă cum nu ați mai făcut-o de mult. Țineți cont totuși că participarea la evenimentele care reunesc un număr mare de persoane poate fi condiționată de vaccinare sau de prezentarea unui test negativ de Covid-19, și asigurați-vă că veți îndeplini aceste condiții.

Vacanță la mare

Nu se poate vorbi de sezon estival fără a include și marea în planurile noastre. Dacă nu vă surâde Bulgaria sau Grecia, aveți numeroase oferte și la noi, pe litoralul românesc. Mulți preferă Vama Veche, care a devenit un pol al distracției la mare, de aceea a devenit tot mai greu să găsești aici un loc de cazare în plin sezon. Puteți totuși să faceți o rezervare la un hotel în Mangalia și sunteți astfel foarte aproape și de Vamă dar și de Saturn.

O escapadă în natură

Revenim la munte, însă de această dată cu o propunere mai aventuroasă, în cazul în care vreți să trăiți experiența câtorva zile petrecute în mijlocul naturii. Puteți porni cu rucsacul în spate către o destinație izolată, departe agitația orașelor sau a stațiunilor montane și să vă întindeți corturile într-un camping ori undeva unde nimeni să nu vă deranjeze. De asemenea, puteți merge în drumeție până la o cabană în vârf de munte, unde să va cazați câteva zile și să vă bucurați de natură.

Relaxare la piscină

Piscinele sunt o altă atracție a sezonului estival, așa că nu trebuie să ratați ocazia de a vă bronza și a bea un cocktail pe marginea bazinului. Puteți merge la piscină cum aveți o după-amiază liberă, sau în week-end, iar dacă sunteți și în căutare de distracție, nu ratați petrecerile care se organizează frecvent în astfel de locații.

Acestea sunt doar câteva idei de a petrece vara împreună cu prietenele tale, însă alternativele sunt nenumărate. Sezonul estival este încă în toi așa că aveți la dispoziție suficient timp să puneți în practică ceea ce v-am sugerat, iar dacă aveți și alte idei noi, vă așteptăm cu sugestii pentru a completa lista.   

Sursa foto: https://pixabay.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial