(P) Dispozitivele inteligente de îngrijire – stimulentele frumuseții femeilor!

Orice femeie își dorește să arate splendid, iar pentru acest lucru folosește o mulțime de creme ce promit miracole peste noapte. Se poate spune că aceste alternative, metode sunt învechite, mai ales acum când tot ce înseamnă proces de înfrumusețare se axează pe dispozitivele inteligente disponibile pe piață.

Dispozitivul Virgo – vedeta sezonului!

Un aliat de încredere, de apreciat datorită funcțiilor sale diverse este Virgo – vedeta acestui sezon. Acest dispozitiv înglobează simultan 6 funcții – lifting facial, anti-aging, anti rid, masaj facial, stimularea circulației sângelui. El este un aliat de temut pentru femeile care vor să scape de riduri.

Pe lângă faptul că reduce ridurile, dispozitivul Vigro accelerează și patrundrea nutrienților în piele. Este deja știut faptul că odată cu trecerea timpului pielea are nevoie de un stimul pentru a absorbi nutrienții, iar acest dispozitiv este stimulul perfect. Să nu mai vorbim că deschide porii folosind funcția de încălzire și încetinește îmbătrânirea pielii – lucrul pe care orice femeie și-l dorește.

Virgo poate funcționa în două moduri și anume modul de masaj cald și modul de masaj rece. Despre primul mod se poate spune că exercită 12.000 vibrații pe minut, în timp ce utilizatoarea îl plimbă pe toate zonele fetei, iar temperatura pe care o atinge este de 45⁰C. Modul de masaj rece exercită 8.500 de vibrații pe minut – o altă metodă de înfrumusețare, un alt rezultat uimitor!

Dispozitivul Deus – ce beneficii a pregătit pentru norocoasele de anul acesta?

În rândul device-urilor pentru îngrijire corporală, care au uimit prin eficiență și design minimalist, se numără și Deus. Lucrul care îl transformă în aliatul perfect pentru orice femeie se referă întocmai la micro-curentul cu frecvență redusă pe care îl folosește. Mai exact, acesta nu doar că acționează asupra epidermei și dermei, ci ajunge chiar până la mușchi – moment în care începe să expună rezultate uimitoare.

Deus se poate situa lejer într-un top cu dispozitive pentru ingrijire corporala recomandate de eficiență. De ce? Pentru că redă elasticitatea pielii și împiedică îmbătrânirea acesteia indiferent de zona corpului. El poate fi folosit atât pentru zona bustului, cât și pentru zona taliei și a coapselor, dar și pentru brațe, mâini, spate și chiar picioare. Deus luptă cu îmbătrânirea prematură a pielii și cu încetinirea circulației sângelui.

Dispozitivul Pavo și efectele sale miraculoase

Lipsa elasticității pielii din zona gâtului a devenit o problemă tot mai des întâlnită în rândul femeilor. Totalitatea cremelor disponibile pe piață în ziua de astăzi nu sunt de mare efect, mai ales atunci când nu sunt însoțite de un masaj corespunzător.

În ajutorul acelor femei care se confruntă cu o astfel de problemă vine dispozitivul Pavo. Acesta este un dispozitiv facial recomandat a fi folosit în special în zona gâtului – pentru a elimina acel efect de bărbie dublă, deloc estetic, dar și pentru a elimina ridurile apărute în acea zonă.

Cum funcționează acest dispozitiv? El dispune de LED-uri luminoase și diverse funcții sonore care pătrund adânc în piele. Ajunse în locurile problemă, aceste două componente favorizează circulația sângelui și elimină orice urmă de oboseală acumulată la nivelul gâtului. Pavo poate funcționa în 3 moduri – diferența dintre acestea fiind numărul de vibrații pe minut, dar și temperatura cu care se va acționa asupra pielii.

Alternativele de bază în ceeea ce priveste păstrarea tenului tânăr al femeilor rămân dispozitivele de îngrijire corporală și facială. Eficiența lor atinge apogeul, deci doar beneficii pentru utilizatoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial