(P) De ce să cumperi telefoane SH?

Nu există nicio îndoială în ceea ce privește utilitatea unui telefon mobil în zilele noastre. De la aplicații pe care le folosim zilnic, așa cum sunt cele de hărți sau cele de chat, până la funcția de cameră foto, telefoanele sunt nelipsite din viețile noastre. Ba e posibil să citești acest material chiar de pe smartphone-ul tău, în drum spre serviciu sau de pe canapea.

Dacă te întrebi de ce să cumperi telefoane SH în locul celor noi, ți-am pregătit în rândurile următoare 5 motive pentru care ai putea face asta. Iată care sunt acestea.

Telefoanele SH sunt mai ieftine

La fel ca toate celelalte gadgeturi care ne fac viața mai ușoară, telefoanele sunt lansate la prețuri destul de piperate, ca mai apoi acestea să se deprecieze, pe măsură ce piața este completată de modele noi. 

De exemplu, dacă un iPhone 11 costa în jur de 4.600 lei în ziua lansării sale, astăzi îl poți cumpăra pentru mai puțin de 2.600 de lei, dacă alegi varianta SH. Practic, în mai puțin de doi ani, fanii Apple au șansa de a folosi un smartphone încă pe val la jumătate de preț, aspect absolut încântător. 

Cu cât modelul de telefon care te interesează este unul mai vechi, cu atât prețul pe care îl vei plăti pentru acesta va fi unul mai mic. De pildă, iPhone X, telefon lansat la finalul lui 2017, costă astăzi, la mâna a doua, deblocat și într-o stare excelentă, doar 1.999 lei, deși prețul de retail s-a păstrat destul de ridicat, mai exact la 3.300 lei. 

Telefoanele SH nu îți impun deschiderea unui abonament

Când pui ochii pe un telefon, poate deveni frustrant să afli că, pentru a te bucura de el la un preț accesibil, va trebui să îți faci un abonament. Poate ești deja fericit cu cartela prepaid pe care o folosești de ceva timp sau poate, pur și simplu, nu vrei să te mai „legi la cap' cu încă un contract pe o perioadă de cel puțin un an. Te înțelegem perfect! 

Vestea bună este că, în cazul telefoanelor SH, această grijă dispare, pentru că cele mai multe dintre modele sunt deblocate, deci pot fi utilizate în orice rețea.  

Vei avea garanție la ele

Dacă te neliniștea lipsa garanției pentru telefoanele SH, află că nici la acest capitol nu ai de ce să dai înapoi. Cumpărate din surse sigure, așa cum este site-ul Flip.ro, telefoanele la mâna a doua vin cu o garanție de 12 luni de la data achiziției, indiferent de model. 

Așadar, pentru orice posibil defect de fabricație al telefonului, poți fi sigur că vei beneficia de garanție. În plus, la Flip.ro ai și drept de retur de 14 zile, în cazul în care nu ești mulțumit de achiziția făcută sau pur și simplu te răzgândești. 

Un telefon SH se poate comporta ca unul nou

E foarte posibil ca modelul de telefon SH pe care ți-l dorești să fie, de fapt, unul ca nou. Dacă fostul proprietar al acestuia l-a îngrijit cum trebuie, l-a folosit doar împreună cu o husă și o folie de protecție și a avut grijă de bateria acestuia, înseamnă că ești pe cale să cumperi un telefon care se va comporta asemenea unuia proaspăt scos din cutie.

Să fim serioși, dacă ți-ai vândut măcar o dată vechiul telefon, îți amintești cu câtă grijă l-ai folosit până să-l înstrăinezi, deci știi exact la ce tip de fost proprietar ne referim!

Vei fi mai prietenos cu mediul

Dacă îți pasă de natură și vrei să reduci cât mai mult din poluarea planetei, un prim pas ar fi acela de a opta pentru un telefon SH. Reintegrarea unui smartphone pe piață, deci reutilizarea sa, ar fi o decizie mult mai înțeleaptă decât reciclarea acestuia pentru piesele sale. Fiecare proces, fie el unul de fabricare sau de reciclare, presupune o creștere a amprentei de carbon asupra mediului.

Așadar, prelungirea vieții unui telefon prin cumpărarea unui model SH este una dintre practicile pe care le poți adăuga pe lista celor menite să reducă poluarea. 

Sperăm că motivele pe care ți le-am oferit te vor încuraja să optezi, mai degrabă, pentru cumpărarea unui telefon SH, decât pentru a unuia nou, din magazin. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial