(P) De ce ai nevoie să închiriezi o imprimantă performantă de la Ecopier

Orice afacere are nevoie de o imprimantă. Fie că este din domeniul creativ, fie că este din domeniul tehnic, tot va fi necesară printarea de documente. Nimeni nu se mai ocupa efectiv cu mentenanța unei imprimante sau alte taskuri administrative care țin de ea. În plus, bugetul companiei trebuie folosit eficient.

Printre primele motive pentru ca ai nevoie de o imprimantă la birou sunt costurile mari de printare în oras. Nicio  afacere nu ar supraviețui daca ar printa toată ziua în oraș. Cea mai bună variantă la care multe companii apelează este închirierea. 

Un alt motiv ar fi mentenanța. Nu este usor să ai în grijă o imprimantă. Dacă aprovizionarea cu hârtie este ușoară, în cazul în care piesele de schimb se deteriorează, este foarte costisitor și consumă mult timp. Piesele de schimb trebuie să fie cele compatibile sau recomandate de producător, altfel nu se potrivesc. 

Dar până la urmă cine iși permite să stea fara o imprimantă în birou până când se face acestă cercetare pe internet? Apoi trebuie să plasezi o comandă, să platești transportul și desigur cineva să se ocupe să schimbe piesele care nu mai funcționează. și în stransă legatură cu asta, este costul de montare. Dacă nu ai avut mari legături cu aparatele sau cu electronicele sau o pregătire în mentenanță acestora, nu ai de unde să știi cum poți face inlocuirea pieselor în siguranță și cu garanția că va funcționa. 

Dacă ai o imprimantă la birou și și ai ales servicii de inchirieri imprimante de specialitate așa cum este Ecopier, vei avea o viziune clară asupra costurilor lunare. Sunt mai mari decât ai crede. De la hârtie, toner și alte consumabile, toate acestea sunt costisitoare.

Performanța printării și a scanării. Cu siguranță ai intalnit situații în care paginile sunt printate pe un fundal intunecat, cu tonerul care pare ca s-a prelins pe pagini. Deși documentul a fost printat, nu este ceva ce poți folosi în orice situație. 

Dacă pare puțin exagerat, îți propun să-ți imaginezi scenariul în care mergi la intalnire cu potențiali investitori în firma ta. Prima impresie contează. Dacă este îmbracat/ă la costum sau cu o rochie de business, faci o impresie bună. Dar vei aduce cu tine planul de afaceri sau o situație financiară cu date despre performanțele companiei. 

Dacă sunt printate pe un fundal întunecat sau cu dare de toner, vei lăsa o impresie ca nu ești în controlul tuturor detaliilor despre afacerea ta, sau că materialele au fost pregătite în ultimul moment. Dacă dispui de o imprimantă profesională, acest lucru poate fi evitat. 

Viteza de printate este vitală când ai un volum de lucru mare. O bună viteză de printare trebuie să depașească 50 ppm, adica pagini pe minut pentru toate tipurile de format A3, A4 etc. Poți testa un copiator Konica Minolta Bizhub C227 second hand pentru a vedea dacă îndeplinește nevoile tale. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse