(P) De acum încolo fără o manichiură stereotip, acum sunt aici ojele semipermanente termo!

Te frămânți mereu cu gândul la culoarea pe care să o dai unghiilor tale? Te plictisește să porți aceeași culoare timp de trei săptămâni? Perfect! Ojele semipermanente îți rezolvă această problemă, în special în această perioadă de iarnă. Cu aceste oje culoarea unghiilor tale se va schimba instantaneu chiar în fața ochilor – literalmente vorbind!

Venirea iernii este însoțită de noi tendințe uimitoare, și tu te întrebi cum să le combini pentru a atinge un look perfect. Ideea principală este cum să alegi culoarea potrivită pentru unghiile tale astfel încât să fie mereu interesante și așa cum se întâmplă deseori, te afli în situația de a alege între două culori. Și ce e de făcut în asemenea situații? Nici o grijă, acum te poți bucura de două culori ale unei manichiuri și în plus să fascinezi lumea din jurul tău! Cum? Apelează la ojele semipermanente termo care pot schimba culoarea în funcție de temperatura mediului ambiant. De exemplu, un albastru marinăresc se poate trasnforma într-o clipire într-un roz minunat. Acest lucru nu este ceva obișnuit!

Excelent pentru iarnă!

Temperaturile de afară se apropie încet dar sigur de zero, iar acasă în șeminee arde focul sau radiatoarele dau căldură din plin. Afară la rece, unghiile tale se laudă cu un verde frumos care amintește de bradul de Crăciun, dar undeva înăuntru, cu o ceașcă de ceai cald în mână, se transformă brusc într-un galben vesel. Asta încă nu e tot, ojele semi pe lângă că arată excelent, rezistă pe unghii până la 3 săptămâni! Astfel nu te vei plictisi atât de repede de manichiura ta și sunt convinsă că, acum cu ocazia sărbătorilor care se apropie, unghiile tale vor fi în centrul atenției imediat după bradul de Crăciun.

Sfat: Dacă ești novice în ce privește o manichiură perfectă cu rezistență de lungă durată, vei aprecia cu siguranță un kit complet pentru manichiură cu oje semipermanente. Conține tot ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă și în plus te va ajuta să faci economii!

Realizări simple cu ojele semipermanente termo

Simplu, rapid și eficient. Exact așa este aplicarea acestora pe unghii. Ca orice ojă semi și, oja termo se aplică pe unghia curățată și pregătită dinainte utilizând o pensulă de unghii obișnuită. Dar ceea ce este diferit față de aplicarea ojelor convenționale este polimerizarea produsului într-o lampă de unghii UV sau cu LED. Este foarte simplu.

Dacă ai deja o experiență cu ojele semi și îți plac, poți încerca de asemenea ojele semi termo. Țin puțin mai bine pe unghii decât ojele semi obișnuite, sunt mai rezistente, și pot schimba culorile la fel de natural precum se transformă apa în gheață.

Acum poți surprinde sub bradul de Crăciun pe lângă cadouri și cu o manichiură deosebită!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial