(P) Cu Dusty 360 de la Dirt Devil poți curăța și cele mai greu accesibile zone din locuință

(P) Cu Dusty 360 de la Dirt Devil poți curăța și cele mai greu accesibile zone din locuință

Cu toții avem un interes crescut pentru confortul personal și pentru spațiul în care trăim. Curățenia se numără printre cele mai importante aspecte ale calității vieții, însă păstrarea ordinii și a curățeniei devine o provocare atunci când timpul este limitat și nu beneficiezi de aparate performante. De asemenea, anumite zone din locuință sunt foarte greu de accesat, fiind de multe ori neglijate când vine vorba de curățenie.

 

Vezi pozele

Dirt Devil oferă cea mai eficientă soluție pentru curățarea locuinței ce permite și accesarea zonelor dificile. Cu o putere mare de aspirare și un cap de curățare ce captează mai mult praf și mai multe scame dintr-o singură mișcare, Dusty 360 permite o utilizare intuitivă și facilă.

Dusty 360 de la Dirt Devil oferă o curățenie 5în1 fiind ușor de folosit pe toate supafețele din casă: pardoseli, podele dure, mochete, covoare, tapițerie și mobilier. Aspiratorul beneficiază de sistemul inovator 360°aspirare cu ajutorul căruia curăță în toate colțurile casei, pe dulapuri, sub mobilă și chiar în spatele ei.

Aspiratorul are un filtru de evacuare cu spumă și unul pentru protecția motorului, astfel, motorul beneficiază de protecție duală. Dusty 360 este însoțit de o duză pentru pardoseală cu mop lavabil, un set de aspirație și stergere a mobilierului, o perie turbo, o duză pentru pardoseli dure, o duză pentru rosturi și piesa articulată 360°.

Aparatul are o capacitate de 0.5L și o poziţie de depozitare comodă, verticală. Astfel, poate fi depozitat instantaneu oriunde, chiar şi în timpul curăţării.

Cu Dusty 360 poți curăța întreaga casă foarte simplu și rapid. De acum, îngrijirea locuinței va deveni o distracție.

Mai multe detalii despre Dusty 360 găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook .

 

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse