(P) Cinci lucruri pe care trebuie să le faci în Mykonos

Mykonos

Insula morilor de vânt și a distracțiilor nocturne te atrage precum un magnet cu ale sale plaje exotice, scăldate de cele mai spumoase valuri. Nici bine nu vei păși pe acest tărâm că te vei îndrăgosti iremediabil de casele zugrăvite în alb strălucitor, care intră în contrast cu albastrul intens al mării.

Mykonos

Chiar dacă este una dintre cele mai mici insule din Ciclade, în Mykonos ai posibilitatea să te bucuri de nenumărate activități, sau să pornești în explorarea unor locuri despre care nici nu ţi-ai fi imaginat că există.

Ia micul dejun pe o terasă de pe plajă

În port, pe malul mării sau în inima plajelor cu nisip fin, majoritatea localurilor de pe insulă sunt poziționate fix în mijlocul naturii. Să iei masa în Mykonos poate deveni o adevărată experiență de neuitat, mai ales că preparatele sunt ceva de neratat în timp ce peisajele te lasă mască.

Petrece până la ivirea zorilor pe plajele Paradise și SuperParadise Beach

Aleasă în special de către tinerii dornici de distracții, Mykonos este insula festivalurilor și a evenimentelor culturale. Vară de vară, aici ajung turiștii din toate colțurile lumii, pentru party-urile adevărate. Râuri de șampanie și ouzo curg în cluburile glamour, sau pe plaje până la răsărit. Dacă vrei să afli ce înseamnă distracția tipic grecească, mergi pe plajele Paradise și SuperParadise de lângă orașul Mykonos, la care poți ajunge cu un taxi boat.

Imortalizează apusul de pe dealul morilor de vânt

Simbolul insulei Mykonos, morile de vânt, sunt cele mai vizitate obiective turistice de pe întreaga insulă. Cu un aer pitoresc, rustic și interesant, Mykonos se laudă cu cel mai interesant loc de promenadă din Ciclade. De pe deal ai ocazia să admiri cum casele sunt învelite cu o pătură în culori nemaivăzute, la apusul soarelui.

Plimbă-te pe labirintul de străduțe din Chora

Mykonos Town este orașul cu căsuțe fistichii construite în jurul portului, unde vei întâlni o mulțime de alei pe care te poți pierde. Explorează zonele de poveste și simte atmosfera tradițională a capitalei insulei.

Mergi la shopping pe strada Mavrogenous

Este locul designerilor celebri, al buticurilor cohete și al magazinelor de artizanat. Dacă vrei un obiect unicat, trebuie neapărat să ajungi pe celebra Mavrogenous din Chora. Tot aici, găsești și cele mai multe galerii de artă de unde poți achiziționa un tablou cu peisajele insulei.

de Mădălina Isar

 

Sejur Mykonos

Hotel Alkistis 3*- de la 684 euro/persoană, 7 nopţi de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenţă turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber