(P) Ce înseamnă volatilitatea şi ce jocuri să încerc ?

(P) Ce înseamnă volatilitatea şi ce jocuri să încerc ?

Termenul de volatilitate se aplică substanţelor lichide care au proprietatea de a se evapora cu uşurinţă la temperatura ambientală. Preluat de către cazinouri , volatilitatea devine acum un termen de referinţă în alegerea slotului care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de joc. Până la urmă nu înseamnă decât mărimea riscului pe care eşti gata să îl accepţi atunci când alegi să joci la un anumit tip de slot. Este logic să fie aşa pentru că jucătorii  au preferinţe distincte. Unii preferă jocurile care oferă posibilitatea de a dublă câştigul, alţii doresc sloturi cu câştiguri progresive pe casinoHEX Romania pe când alţii joacă sloturi care oferă rotiri gratuite.

De câte feluri este volatilitatea ?

Volatilitatea care defineşte totodată şi varietatea de joc se întâlneşte în trei ipostaze : mică, medie şi mare.

Volatilitatea mică –  pare la prima vedere a fi cea mai de dorit pentru că sloturile care oferă acest tip de volatilitate pune pe ecran destul de des combinaţii câştigătoare dar plătite slab. Te ţine cu alte cuvinte în faţa lui prin regularitatea cu care oferă aceste combinaţii.                                                                     Volatilitatea medie – se poate defini folosind expresia „ nici prea-prea, nici foarte-foarte'. Asta înseamnă că acele combinaţii câştigătoare nu apar atât de des, totul depinde de momentul în care te aşezi în fata slotului, pentru că se poate ca exact în acel moment slotul să afişeze cea mai valoroasă combinaţie. Volatilitatea mare – înseamnă câştiguri foarte mari la intervale de timp mari. Şi aici momentul în care te aşezi în fata slotului joacă un rol determinant existând posibilitatea ca până la acel moment să nu fi plătit mai nimic şi exact când îl joci tu să se hotarască să dea o combinaţie de tip „ big win'.

Ce jocuri pot încerca în funcţie de volatilitate?

Sunt aici câţiva factori de care trebuie să ţi seama. În primul rând este vorba de timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a juca la păcănele, de banii de care dispui pentru a face acest lucru şi nu în ultimul rând de preferinţele pe care le ai în materie de păcănele.

  1. Dacă eşti fan al jocurilor cu volatilitate mare poţi încerca jocurile cu şeptari de tipul Shining Crown  sau  Burning Hot unde septarii pot aduce câştiguri de-a dreptul colosale. Varianta cea mă vânata este combinaţia de cinci şeptari  împreună cu simbolul wild al coroanei, respectiv trifoiul cu patru foi care dacă apar concomitent pe rolele 2, 3 şi 4 dublează şi chiar triplează plăţile cuvenite. Câştigul astfel obţinut poate ajunge la sume astronomice de ordinul zecilor şi chiar sutelor de milioane de lei .
  2. Dacă preferi volatilitatea medie atunci jocurile pe care le poţi încerca sunt Book of Ra sau Lucky Lady Charm care se axează pe jocurile gratuite pe care le oferă la apariţia la o singura rotire a trei sau mai multe simboluri scatter. Bine plătite, simbolurile care determină jocuri bonus pot aduce sume mari de bani dacă apar concomitent pe cele 5 coloane ale slotului. Se întâmplă destul de rar acest lucru, în general jocurile gratuite oferite sunt suficiente să te ţină în joc un timp îndelungat.
  3. Dacă preferi volatilitatea mică înseamnă că eşti adeptul jocului „ la sigur'. Sunt uşor de identificat şi dacă ai avut curiozitatea să intri într-o casă de pariuri şi să vezi cum un jucător sta în faţa unui slot de dimineaţă până seara, atunci fii sigur că acela a ales un astfel de joc. În general jocurile cu fructe sunt cele care îndeplinesc acest criteriu şi nu îţi mai rămâne decât să alegi din multitudinea de oferte de acest fel . Slotul astfel ales îţi dă câştiguri mici dar constante şi te ţine o grămadă de timp în faţa lui .   

Concluzii

Jocul preferat tine până la urmă de volatilitatea pe care îndrăzneşti să ţi-o asumi şi care se reflectă în caracterul pe care îl ai. Fie că eşti adeptul riscului extrem, sau dimpotrivă nu îţi place deloc să rişti, gama atât de diversificată în care ţi se oferă astăzi sloturile nu poate decât să îţi satisfacă toate cerinţele. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial