(P) Ce este un frigider side-by-side și ce avantaje are față de alte frigidere

Cu siguranță sunteți familiarizați cu frigiderele side-by-side. Dacă nu din viața reală, cu siguranță din filme. E un motiv pentru care aceste frigidere mai sunt numite și frigidere americane. În SUA sunt cele mai populare aparate frigorifice, dar acestea nu sunt la fel de populare în Europa. Sau nu erau, pentru că, în ultima vreme, tot mai multă lume preferă astfel de frigidere. Motivul? Sunt ideale pentru familiile numeroase sau în locuințele în care locuiesc multe persoane, pentru a stoca toate alimentele consumate zilnic.

Dacă știți deja despre ce vorbim, ce sunt frigiderele side-by-side, dar nu știți ce avantaje sau caracteristici au, vă vom spune în continuare.

Ce este un frigider side-by-side?

Un frigider side-by-side este un tip de frigider compus din două copartimente distincte, cu două uși, care se caracterizează prin dimensiunea și volumul său mare, perfect pentru depozitarea unei cantități mari de alimente. Este unul dintre cele mai mari modele de frigidere, făcându-l o alegere foarte potrivită pentru familiile numeroase.

Dacă sunteți în căutarea unui frigider cu un volum suficient de mare în care să plasați sticle și alimente fără să vă faceți griji cu privire la spațiu, aveți nevoie de un frigider side-by-side. Acest tip de aparat este de obicei prezentat încorporat în mobila de bucătărie, astfel încât să nu ocupe spațiu suplimentar în cameră.

Are aspectul unui dulap cu două uși, cu avantajul că atunci când îl deschizi poți vedea dintr-o privire tot ce se află la interior. Este cel mai bun mod de a păstra mâncarea, dacă ne gândim întotdeauna că avem nevoie de mai mult spațiu în frigiderul nostru obișnuit.

În plus, cele mai multe modele de frigider side-by-side sunt însoțite de un dozator de apă și gheață, perfect pentru reumplerea sticlei sau paharului cu apă oricând doriți.

Există mai multe motive care fac din aceste frigidere o soluție ideală pentru casele noastre:

– Volum mai mare: dimensiunile sale mari permit să aibă un spațiu de stocare mult mai mare în interior decât cel al unei combine frigorifice. De asemenea, este structurat în două părți sau coloane, una pentru frigider și cealaltă pentru congelator. Este ideal în special pentru familiile numeroase sau pentru cei care au obiceiul de a face cumpărături mari săptămânal, bi-lunar sau lunar și care caută o soluție în funcție de nevoile lor.

– Organizare mai bună: aceste frigidere vă permit să plasați alimente sau produse în zone diferențiate (legume, fructe, băuturi etc.). Acest lucru vă asigură că atunci când le deschideți, aveți totul la vedere și știți în orice moment unde este ceea ce aveți nevoie.

– Toate colțurile iluminate: frigiderele side-by-side au mai multe puncte de lumină în interior, astfel încât să nu existe spațiu întunecat. De asemenea, încorporează lumină LED, astfel încât consumul să fie mult mai mic.

– Rafturile pot fi ajustate: nu luăm în considerare niciodată acest aspect, dar posibilitatea de a le putea repoziționa în funcție de nevoile pe care le avem este un avantaj pe care alte frigidere nu îl au.

– Dozatoare de apă rece și gheață: majoritatea modelelor încorporează ambele caracteristici pe care, în timp, vei fi recunoscător să le ai mereu la îndemână.

– Reglaj temperatură pe zone: multe modele vă permit să aveți o temperatură diferită în fiecare zonă a frigiderului pentru a menține anumite alimente într-o stare mai bună și chiar cu gradul necesar de umiditate.

– Compartiment pentru băuturi proaspete: multe frigidere side-by-side au un compartiment special pentru a păstra mai reci băuturile proaspete. Unele modele au chiar o ușiță specială pentru acces la aceste băuturi, fără a fi nevoie să deschizi frigiderul.

– „Cramă' pentru vinuri: știți deja că vinurile au nevoie de o temperatură specială pentru a fi mai bine conservate și, astfel, să le puteți aprecia aroma deplină atunci când le deschideți

– Tehnologii de ultimă generație: cele mai multe frigidere side-by-side sunt dotate standard cu sistemul de refrigerare No Frost. Ceea ce este foarte util pentru a prelungi durata de viață a alimentelor, evitând apariția înghețului și umidității care favorizează proliferarea bacteriilor.

– Sertare uscate concepute pentru a avea o umiditate optimă pentru fructe și legume.

– Grație compartimentării sale, mirosurile alimentelor nu se amestecă între ele.

Dezavantajele frigiderelor side-by-side:

– Dimensiunile: aceleași care pot fi un avantaj pentru anumite familii, pot fi un dezavantaj pentru altele. Având dimensiunile mari, nu toate bucătăriile sunt potrivite pentru un astfel de frigider.

– Partea din spate are nevoie de ventilație pentru a funcționa mai bine. Frigiderele side by side încastrate în dulapurile de bucătărie dau rezultate mai bune.

– Au nevoie de o sursă de apă pentru a putea face cuburi de gheață și a furniza apă rece la dozatorul încorporat.

– Prețul, în general, este unul mai ridicat decât al frigiderelor clasice sau a combinelor frigorifice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial