(P) Care sunt etapele albirii dentare și cine poate apela la un asemenea proces?

Te gândești de mult timp să îți albești dinții într-un cabinet stomatologic București? Ei bine, dacă ai luat decizia doar din considerente estetice ar trebui să asculți părerea unui medic specializat în domeniu. Reacțiile pot fi diferite de la caz la caz. Tocmai de aceea, trebuie să știi în primul rând că nu toți oamenii își pot albi dinții. De asemenea, rezultatele nu pot dura la nesfârșit.

Recomand să realizați albirea dentară după un consult stomatologic, unde veți primi o părere acreditată dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru această procedură, mărturisește dr. Alexandra Mircea.

Este foarte important și să cunoști etapele implicate într-un astfel de proces pentru a înțelege în profunzime beneficiile pe care le poate avea:

  • Hotărăști dacă ești candidatul potrivit pentru procesul de albire. Unele dintre condiții sunt: lipsa cariilor, a petelor în profunzime pe dinți sau alte tipologii de leziuni dentare. Este important sa știi ca nu se albesc fatetele, coroanele de acoperire, plombele sau dinții care nu mai au nerv. 
  • Apoi, se vor derula activitățile propriu-zise pentru albire. Într-o primă fază va fi aplicat un gel special pe toată suprafața stabilită anterior de tine și medic. Efectele unei astfel de substanțe sunt mult mai eficiente decât cele clasice pe care le-ai utilizat probabil acasă. Albirea va fi instantă și nu vei resimți urme de durere sau disconfort pe timpul aplicării.
  • Vei fi supravegheat în continuu de medic. Astfel, va fi stopată cu succes apariția eventualelor complicații sau nelămuriri cu care te poți confrunta. De asemenea, se vor crea toate condițiile necesare pentru a avea parte de o stare accentuată de confort.
  • După finalizarea întregului proces, este foarte posibil să te confrunți cu dezvoltarea sensibilității dentare. Însă, nu trebuie să îți faci griji! Ți se va aplica un tratament care să îndepărteze astfel de efecte.

Un alt lucru care prezintă un mare interes privește preț pentru albirea dentară. Trebuie să te gândești doar că investiția va una pe termen lung și că își merită toți banii. Nu există o sumă fixă pe care ar trebui să o iei în calcul pentru că diferă de la un cabinet la altul. Medicul stomatolog este răspunzător și de a elabora un tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Alege metodele profesionale realizate în cabinetul stomatologic pentru dinți în primul rând sănătoși și strălucitori. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial