(P) Care mai este trendul rochiilor de seară sau al rochiilor de mireasă la mijlocul lui 2019?

Cu siguranță detaliile fine, materialele delicate și croiul bine ales vor face ca orice femeie  să se simtă specială și sigură pe ea, indiferent de ocazia cu care poartă rochia aleasă împreună cu Elite Mariaj,  binecunoscutul brand de rochii se seară și rochii de mireasă de la noi din țară.

Lumea modei produce trenduri, iar femeile încearcă să le urmeze și să le valorifice.

La ceremoniile festive, evenimentele cu stil, ocaziile importante și serile de gală, rochiile sunt atotprezente și purtătoarele lor se fălesc cu ele! Elite Mariaj îți arată rochiile de mireasă în trend sau, dacă ai fost deja mireasa visurilor tale, îți recomandă rochii de seară care fac furori după ce soarele apune și luminile bat în culori.

Rochii de mireasă pentru o nuntă ca-n povești

Trendurile pentru sezonul de nunți 2019 în materie de rochii pentru mirese cunosc toate Efectul Meghan Markle. Provine din Marea Britanie, o implică pe faimoasa ducesă și se traduce prin folosirea de satin sau crepe, capelor de nivel regal și coronițelor spumante.

O astfel de rochie de mireasă a admirat întregul Regat și a cucerit întreaga lume. Lumea modei deja o ridică la rang de artă. Motivele rochiei miresei Meghan Makle pot fi văzute peste tot pe unde se dorește cu ardoare puțin condiment regal, o statură demnă de venerație, de adulație, respirând beatitudine și aer memorabil.

Prea multe cuvinte pompoase, prea siropoase? Nu, nimic exagerat! Efectul acesta va revoluționa lumea modei pe de-a-ntregul și totul a pornit de la rochia unei singure femei. Vrei și tu? Caută online rochiile de mireasă care îl vor face pe prinț gata să renunțe la regat în favoarea ta: cele opulente, din colecțiile Ashley Justin, Madeline Gardner sau La Petra ori mai discretele, deși sofisticate Monreal Bridal, Amanda Di Velli sau Victoria Jane. Pe toate Elite Mariaj ți le pune la dispoziție și te ajută să le probezi, să le  ai în garderoba, sau chiar să închiriezi o parte din ele. Super nu?

Le găsești fie cu corset transparent, fie cu fusta din voal mătăsos, tip prințesă sau sirenă, toate în culori calde. Pentru o nuntă de vis, visul devine palpabil, fiindcă poți simți rochia de mireasă pe tine în curând!

    Rochii de seară incredibile, elegante, sexy, trendy

Dacă ai calitatea de domnișoară de onoare, de nașă de cununie sau botez, dacă ești soacra mare sau soacra mică, rudă, prietenă și vrei să strălucești, interesează-te asupra trendurilor și posibilităților, caută un bun raport calitate-preț și vei radia, vei atrage priviri, te vei ridica la înălțimea momentului și vei ieși extraordinar de bine în fotografiile de album și din rețelele sociale.

Ocazii pentru purtarea unei rochii în trend în 2019 vor fi destule! Spre exemplu, evenimentele festive la job sau în familie, aniversările, serile romantice sau galele, evenimente publice diverse – toate au nevoie de tine purtând rochii de seară sau de ocazie.

Caută calitatea materialelor, a accesoriilor, dar și croiuri potrivite ție!

Nu te plafona și nu te complace în anonimitate! Cere sfaturi de la profesioniste care oferă consultanță și vând rochii selecte.
Iată, Elite Mariaj este unic importator și distribuitor al rochiilor de seară semnate de designeri internaționali renumiți, excepționali: colecția exclusivistă Tarik Ediz,  Mori Lee, Tony Bowls, Zoey Grey ori Stick & Stone.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial