(P) Bodrum, între viață de noapte și atracții istorice

Cosmopolitul Bodrum îţi va face vacanţa din această vară să fie una memorabilă. Situri istorice, peisaje fantastice, golfuri sălbatice, dar şi foarte multe atracţii culturale te vor cuceri de la prima vedere. Care te vor pregăti pentru ce urmează după lăsarea serii: cele mai tari petreceri în cluburi elegante, pe ritmuri orientale.

Bodrum

Atracţiile de zi


Frumoasa staţiune scăldată de apele azurii ale Mării Egee are foarte multe de oferit în materie de atracţii turistice, aşa că în descoperirea ta poţi începe cu cea mai impresionantă dintre toate, Castelul Bodrum, o construcţie magnifică pe malul mării, cu o vechime de peste 600 de ani, un exemplu superb de arhitectură gotică.

Continuă cu ruinele mausoleului Bodrum, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, o construcţie finalizată în jurul anului 350 î.Hr., frumos decorată în fiecare parte a sa cu scene de luptă între greci şi amazoane. Deşi distrusă în  numărate rânduri, multe dintre aceste scene s-au păstrat destul de bine.

Cele mai bune localuri din Turcia

Renumele Bodrumului este purtat mai ales de viaţa de noapte incitantă, care atrage aici inclusiv turci dornici de distracţie. Mulți turiști consideră că acest oraș este cel mai important centru de divertisment, chiar înaintea Istanbulului.

La fiecare pas găseşti un loc plin de viaţă unde să dai drumul petrecerii, fie că este vorba de cafenele intime la malul mării, cu vederi superbe asupra castelului frumos iluminat pe timpul nopţii, şi baruri tradiţionale ori cluburi elegante, cu cele mai noi hituri şi artişti internaţionali care încing atmosfera.

Petrece-ţi nopţile pe faimoasa Bar Street, combinaţia dintre străzile Dr. Alim Bey şi Cumhuriyet, care merge în paralel cu marea, înţesată până la sufocare cu baruri, restaurante şi puburi.

de Geanina Ichim

Sejur Bodrum 

Hotel Diamond of Bodrum 5*- de la 398 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber