(P) Avantajele cursurilor online de limba engleză pentru copii de la Docentisimo

Orice curs, pregătire sau ore extrașcolare la care participă copiii vor fi în avantajul lor pe viitor. Materia este astfel recapitulată și explicată mult mai în detaliu atunci când este explicată unui singur copil care are toată atenția pedagogului. Orice nu a înțeles la orele de la clasă poate întreba și îi este explicat până ce acesta înțelege. Când vine vorba despre o limbă străină fiecare copil ar trebui să cunoască cel puțin noțiunile elementare ale limbii engleze.

Dacă părintele vrea ca acesta să aibă parte de mai multe oportunități în viață poate opta pentru cursurile online predate de echipa Docentisimo. Aproape oriunde în lume va găsi pe cineva care vorbește limba engleză, care este o limbă de circulație internațională. Există numeroase avantaje pentru ca un copil să participe la cursuri de limba engleza online pentru copii predate de Docentisimo. 

Avantajele cursurilor online de limba engleză de la Docentisimo

  1. Limbă de circulație internațională

Engleza este una dintre cele mai întâlnite limbi străine din lume. În general, în țările implicate în programul Erasmus, spre exemplu cursurile se țin în limba engleză. Chiar și site-urile străine au această variantă de limbă și deseori în contexte din viață poate fi întâlnită.

  1. Grup restrâns de elevi

Cursurile Docentisimo sunt predate unui grup de elevi. Această grupă nu depășește numărul de 6 elevi, astfel încât atenția profesorului se împarte în mod egal pentru fiecare în parte.

  1. Feedback primit la finalul orei

Pentru că este foarte important ca un copil să știe ce nu face bine dar să fie și încurajat pentru aspectele pozitive, la finalul orei profesorul oferă feedback fiecărei persoane în parte. Astfel, copiii vor ști pe ce planuri mai au de lucrat, astfel încât să învețe eficient.

  1. Cursuri din confortul casei

Datorită faptului că aceste cursuri engleza pentru copii sunt predate online, pentru aceștia este mult mai ușor să participe. Pot învăța din confortul casei și astfel nici părinții nu sunt puși pe drumuri săptămânal. Fiind într-un mediu relaxant și cu care sunt obișnuiți vor participa mai relaxați la activități și la exerciții.

  1. Profesori pasionați 

Echipa Docentisimo este formată dintr-o echipă de profesori pasionați de ceea ce fac, cu experiență în domeniu și care au urmat cursuri de formare. Datorită implicării acestora, sunt utilizate tehnici noi de predare, diferite de orele de curs de la școală, astfel încât copiilor să le facă plăcere să învețe.

  1. Activități interactive

Activitățile îi implică în mod direct pe copii și învățarea se face și prin joacă, descoperiri individuale, precum și imagini sau filmulețe care să le atragă atenția.

  1. Comunicare eficientă

Este important faptul că profesorii mențin contactul cu părinții, astfel încât se creează un sistem prin care aceștia comunică eficient. Fiecare părinte trebuie să știe cum se descurcă copilul și ce evoluție are și astfel poate lua legătura oricând cu profesorul.

  1. Posibilitatea de a trece examenul Cambridge

La finalul cursului copiii au posibilitatea de a participa la examenul de Cambridge, atât de important pentru a urma niște cursuri în străinătate. Acest certificat este recunoscut internațional și poate fi de ajutor pentru viitorul copiilor.

  1. Exersarea celor 3 părți principale: writing, listening, speaking.

Este bine cunoscut faptul că limba engleză trebuie învățată din 3 perspective: scris, vorbit și ascultat. Trebuie să existe o formare constantă din toate cele 3 puncte de vedere, pentru care echipa Docentisimo lucrează și predă în mod egal, pentru ca învățarea limbii engleze să fie exact așa cum trebuie și cum se cere. 

Pentru înscrieri la aceste cursuri puteți accesa site-ul unde sunt disponibile și mai multe informații.

 

Contact:

+40 766 29 77 00

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse