(P) 5 reguli de asortare a ceasului cu vestimentația

Imaginează-ți o femeie frumoasă, elegantă, cu stil, la o petrecere luxoasă. Are postură, are atitudine, are tot ce visează un bărbat. Apoi își ridică suav mâna să se uite la ceas… la un ceas ieftin cu curea din silicon. Ooops! 

Aceasta este puterea unui ceas, doamnelor! Ceasul vă poate ridica o ținută sau, la fel de ușor, o poate coborî! Iată cele 5 reguli de asortare a ceasului cu vestimentația:

  1. Vestimentație elegantă, ceas elegant

Atunci când te îmbraci elegant, trebuie să alegi un ceas fin, clasic, cu brățară metalică sau cu o curea discretă din piele. Cadran simplu, într-o culoare, fără nuanțe stridente. Într-un cuvânt, ar trebui să alegi un ceas elegant, la fel de elegant ca ținuta ta.

Dimpotrivă, dacă ai o ținută sport, un ceas ca cel descris mai sus nu se va potrivi niciodată. Ar trebui să alegi un smartwatch sau un ceas multifuncțional cu inserții din silicon, culoare vie, tonuri tari.

La o vestimentație casual de zi cu zi, cel mai bine s-ar potrivi un ceas Murano asortat cu vestimentația ta.

  1. Asortează culoarea pielii ceasului la culoarea poșetei

Nu trebuie ca pantofii să aibă aceeași culoare cu poșeta, însă este recomandabil ca poșeta să fie în aceeași nuanță cu cureaua din piele a ceasului tău.

De exemplu, ceasurile Murano by SaraTremo sunt disponibile într-o gamă largă de culori ale curelii din piele, astfel încât să îți fie ușor să bifezi și această regulă. 

  1. Asortează culoarea brățării metalice a ceasului cu restul bijuteriilor

Dacă ai inelul și celelalte bijuterii aurii, trebuie să alegi un ceas cu cadran și brățară metalică aurii. La fel, dacă porți argint sau bijuterii argintii, trebuie să alegi un ceas cu cadran și brățară argintii. 

Citește și: 7 trucuri ca să alegi cerceii potriviți

  1. Regulile de asortare a nuanțelor metalice cu vestimentația

Sună pompos, dar de fapt e foarte simplu să nu greșești atunci când alegi culoarea ceasului (bijuteriilor, în general): argintiul se asortează cel mai bine cu nuanțele vestimentare de alb, negru, gri și albastru. Auriul se asortează cu tonurile pământii, maronii, bej, crem etc. 

  1. Ceasurile moștenire de familie fac excepție de la aceste reguli

Dacă ai un ceas valoros, vechi, pe care poate l-ai primit ca moștenire de familie, regulile de mai sus nu se mai aplică. 

De exemplu, dacă porți un ceas cu adevărat exclusivist, precum ceasurile din argint masiv by SaraTremo, îl poți asorta la orice vestimentație. Ceilalți te vor percepe ca pe o persoană stilată, rafinată, care ține la valorile familiale și culturale. Totodată, ceasul tău exclusivist poate fi un bun punct de plecare pentru o conversație spumoasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial