(P) 5 idei inspirate de cadouri pentru el

(P) 5 idei inspirate de cadouri pentru el

Se spune că este mai dificil să pregătești un cadou pentru un bărbat decât un cadou pentru o femeie. Și asta pentru că reprezentantele sexului frumos rezonează de obicei mai bine la ideea de daruri, mai ales din categoria fashion, au o atitudine în general pozitivă când este vorba de surprize de orice fel, în timp ce bărbații au tendința să fie mai pretențioși sau din contră mai puțin interesați de multe aspecte, drept urmare ar aprecia mai puțin cadourile. Despre bărbați se spune de asemenea că sunt niște “copii mari”, dar a le face pe plac este mai complicat decât atunci când cumperi jucării pentru copii… Iată mai jos câteva idei inspirate de cadouri pentru el, cadouri ideale pentru bărbat ce pot fi pregătite de jumătatea sa de cuplu:

  1. O cină romantică sau bilete la un eveniment

Îi poți spune să își rezerve timp pentru o anumită surpriză de seară, fără să-i explici exact despre ce este vorba. Poate fi o invitație la cină la un restaurant select sau o cină gătită acasă, o seară în intimitate, eventual cu preparare culinare deosebite (dragostea trece prin stomac?!), băuturi fine și un film pe placul lui. Atenție mare la amănunte, pentru ca totul să fie pregătit din timp. Dacă aveți copiii, îi puteți trimite la bunici sau la alte rude în seara respectivă. Este de preferat să fie evitată surpriza totală, în sensul că el ar putea să planifice altceva, să lucreze până târziu etc. Poți cumpăra chiar bilete la un eveniment – teatru, stand-up comedy sau chiar meci de fotbal, de ce nu.

  1. Un city-break

O vacanță de week-end este ceva ce orice bărbat apreciază. Îl poți surprinde cu pregătirile, prezentându-i întregul plan, însă mare atenție la programare, să nu se suprapună altor elemente importante (de exemplu muncă pentru serviciu etc.). Alege destinația în funcție de preferințele lui și, de preferat, finalizează rezervarea după ce el este de acord, pentru a evita neplăcerile în ceea ce privește amânarea / anularea zborurilor, dacă city-break-ul este în afara țării.

  1. Explorează pasiunile sale

Fiecare bărbat are pasiunile sale și este un cadou perfect să le explorezi. Dacă este un fan al sporturilor, ai putea alege o experiență specială – de exemplu o călătorie în orașul echipei sale preferate din străinătate. Spre exemplu, dacă îi place FC Barcelona, îl vei ajuta să ajungă pe Camp Nou pentru un tur privat, dar tu vei avea plăcerea de a vedea Sagrada Família și alte obiective turistice impresionante. Dacă adoră pescuitul, mergeți în Delta Dunării. Poate este pasionat de artă, de istorie, de fotografie, de mașini – vei găsi locuri și evenimente din belșug, doar să alegi în funcție de timp și de buget. Dacă adoră berea, poți merge la Oktoberfest. Dacă îi place vinul sau whiskeyul, vei găsi de asemenea tururi speciale în locurile unde se fabrică aceste băuturi pe segmentul premium desigur.

  1. Accesorii pentru bărbați

Dacă vrei un cadou fizic, alege ceva practic, pe care îl va folosi cu adevărat mult timp. Poți cumpăra un portofel sau și mai bine un ceas de mână. Ceasuri bărbătești poți comanda online, in magazine specializate precum pretzmic.ro, găsești o mulțime de modele, indiferent de prețul pe care dorești să-l plătești – de la ceasuri ieftine, la ceasuri de lux. Aceste cadouri sunt considerate elegante, rafinate, puternic masculine. Alege un ceas chic, business, casual, fashion sau sport, în funcție de stilul său preferat. Un ceas este mult mai apreciat decât o cravată sau un papion și îi va aduce aminte de tine de fiecare dată când va verifica ora. Evident, ceasul nu mai are atât de mult rol funcțional în prezent, dar este un obiect practic și un accesoriu cu stil.

  1. Ochelari de soare

Iată un alt obiect care ar putea fi apreciat și care este de asemenea practic, mai ales în sezonul cald (primăvară – vară). Alege ochelari de soare de bună calitate, cu factor de protecție și din nou mergi spre stilul pe care știi că îl apreciază mai mult. Totuși, un astfel de cadou poate fi mai dificil de ales de la distanță (în ideea de a fi o surpiză), deci ceasul de mână pare să rămână totuși obiectul câștigător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial