(P) 3 soluții avansate cu acțiune complexă pentru mobilitatea articulațiilor și coloanei vertebrale

Structurile articulare se degradează în timp odată cu vârsta, ca urmare a unui stil de viață sedentar sau a practicării sporturilor pe termen lung, ceea ce duce la lipsa mobilității și la dureri articulare.

Din punct de vedere statistic, cea mai frecventă problemă articulară este artroza, fiind și a doua cauză de invaliditate la persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Acest lucru are impact socio-economic foarte important, deoarece este afectată calitatea vieții  pe termen lung.

O altă afecțiune care are un punct comun cu artroza și care la orice vârstă se poate declanșa este durerea lombară joasă (sau alte probleme ale coloanei vertebrale). Este o cauză frecventă de incapacitate de muncă, întâlnită chiar și la pacienții mai tineri, cu vârste sub 45 ani, care sunt nevoiți să stea în concediu medical  mai mult timp  și să treacă prin programe de recuperare costisitoare și de lungă durată. Sedentarismul și statul îndelungat la birou pot fi cauzele principale pentru apariția problemelor la nivelul coloanei vertebrale.

De multe ori, problemele articulare și ale coloanei vertebrale sunt inevitabile din cauza stilului de viață, iar în perioada rece se pot amplifica la persoanele meteosensibile. Însă avem la îndemână soluții naturale și eficiente pentru prevenirea și tratamentul problemelor articulare, care funcționează mai bine când sunt abordate într-o manieră holistică:

fă pași – la propriu. La fiecare jumătate de oră/45 minute/o oră, plimbă-te 5 minute. De asemenea, pentru probleme avansate la nivelul coloanei vertebrale, sunt indicate ședințele de kinetoterapie.

în pauza de masă, plimbă-te 10 minute înainte de a mânca. Acest obicei te va ajuta să-ți pui sângele în mișcare, îți va mari puterea de concentrare și productivitatea și îți va îmbunătăți digestia.

 renunță la mașină, mergi pe jos sau optează pentru bicicletă ori pentru un mijloc de transport în comun. Vei ajunge la birou mult mai energizat decât în mod normal și poate chiar cu un tonus psihic mult mai bun.

energizează-te printr-o dietă bogată în fructe și legume proaspete, fructe uscate și semințe, grăsimi sănătoase pentru a-ți asigura nutrienții de care ai nevoie. Pentru a avea oase puternice, ai nevoie de spanac, iaurt, lapte de soia, suc de portocale, cereale integrale etc.

Experții de la Good Days Therapy  vă recomandă și alte soluții  inovatoare – suplimente alimentare cu eficiență dovedită științific, pentru a interveni la timp în cazul problemelor apărute la nivelul sistemului osteoarticular.

O soluție inovatoare cu acțiune complexă, de ajutor atât pentru seniori care se confruntă cu lipsa mobilității, cu inflamații și dureri articulare, cât și pentru sportivi sau persoane active, este produsul Celadrin™. Celadrin™ cu extracte 100% naturale conține o formulă brevetată unică de acizi grași nesaturați din uleiuri cetilate, care sunt științific prelucrați și rearanjați într-o matrice special concepută pentru un efect optim asupra mobilității și confortului articular.

Celadrin™ a fost studiat științific pe parcursul a 15 ani, cu studii publicate în reviste prestigioase în domeniul reumatologiei precum Journal of Rheumatology.  Ajută la menținerea mobilității la nivelul articulațiilor, coloanei vertebrale și mușchilor și la formarea normală a lichidului sinovial.

Celadrin™ Unguent Forte conține aceeași formulă brevetată unică de acizi grași nesaturați din uleiuri cetilate, îmbogățite cu mentol și are o acțiune rapidă, începând cu 30 de minute de la aplicare. Ca dovadă a recunoașterii calității produsului,  Celadrin™ este partenerul Federației Internaționale de Medicină Sportivă (FIMS), afiliată la Comitetul Olimpic Internațional. Prin masare, ajută la lubrifierea articulațiilor încordate, la reducerea disconfortului articular și la nivelul coloanei vertebrale, la detensionarea mușchilor obosiți sau a ligamentelor întinse cauzate de accidentări.

Dacă Celadrin™ acționează pe un spectru larg de probleme articulare și musculare, CartiMix™ Forte se adresează mai specializat cartilajului articular, ajutând la nutriția acestuia.  CartiMix™ Forte este un mix original de 8 ingrediente active dozate într-o proporție optimă, care ajută la hrănirea și consolidarea cartilajului articular, încetinind procesul de deteriorare al acestuia. Conceput de specialiștii de renume din Canada, formula CartiMix™ contribuie și la reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor.

RoboFlex™ este un ajutor excelent pentru cei care se confruntă cu probleme ale coloanei vertebrale, în special pentru cei care au stil de viață sedentar, petrec mult timp pe scaun, la birou sau la volan. Este recomandat pentru protecția și flexibilitatea coloanei vertebrale și pentru normalizarea activității nervoase.

Acționează ca un antiinflamator natural  (similar ibuprofenului) cu acțiune rapidă, începând cu 30 de minute de la administrare, dar fără efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiac. Specialiștii din Canada au conceput formula unică IBUcell™, substanța activă din RoboFlex™. Acizii alfa și izo-alfa din IBUcell™, constituenții bioactivi de bază, ajută la o ameliorare promptă (începând cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale.

Produsele pot fi utilizate atât în mod individual, cât și în combinație, în special pentru probleme articulare avansate. Pentru informații suplimentare legate de modul de administrare și asociere a produselor, click aici.

Pentru consultanță personalizată legată de produsele noastre, sună la numărul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informații accesează good-days.ro.

Produsele  sunt  disponibile  şi  în  farmaciile logo_dona

 

 

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate