(P) 10 idei de petrecere a timpului în vacanța de Paște

De cele mai multe ori ne lăsăm pradă cotidianului, serviciu – acasă. Serile sunt adesea prea scurte, iar weekendurile ocupate cu treburile gospodărești și mersul la cumpărături. Odată cu sosirea anotimpului cald și a zilelor tot mai lungi, este momentul să ne diversificăm activitățile și să încercăm să rupem monotonia.

Sărbătoarea Paștelui este un bun prilej pentru o vacanță binemeritată. Așadar, ia în considerare câteva zile de concediu și ține cont de numeroasele activități pe care le poți avea în program.

  1. Excursie

În țară sau in străinătate, investiția într-o excursie este întotdeauna o alegere excelentă. Te încarci cu energie pozitivă, vezi locuri noi, trăiești altfel de experiențe. Poți alege cu totul o altfel de destinație, un sejur în Egipt. Planifică plecarea și nu mai găsi scuze pentru a amâna mereu această plăcere.

  1. Lectură

Încerci din răsputeri să îți faci timp zi de zi pentru a citi, însă sunt seri când pur și simplu oboseala te învinge sau când acel timp liber, chiar și de jumătate de oră nu reușești să îl ai. Profită de concediul de Paște pentru a citi. Este de asemenea un prilej să îți îmbogățești biblioteca. Un autor foarte îndrăgit și la modă este Paulo Coelho.

  1. Răsfaț culinar

Orașele mari, în special, au restaurante de diferite tipuri. În București te poți delecta cu cele mai delicioase savori. Un adevărat răsfăț este ca în zilele de vacanță să mănânci în oraș. Un mic dejun București? Trezește-te fără presiunea timpului, ia-ți jumătatea la plimbare și delectați-vă cu un mic dejun la restaurant. Puteți încerca acest lucru pentru masa de prânz sau dacă vă face mai multă plăcere, pentru cină. Este o experiență relaxantă pe care merită să o practici mai des, nu doar în vacanța de Paște.

  1. Întâlnire cu prietenii

Ți s-a întâmplat să tot vrei să te întâlnești cu diferiți prieteni, dar conjunctura să nu fie niciodată favorabilă, fie din cauza unui program prelungit la job sau a unui weekend în care ai încercat să rezolvi diverse lucruri personale? Pune-ți ca scop ca în vacanța de Paște să te vezi cu prietenii tăi care îți sunt dragi și pe care nu i-ai mai văzut de mult. Îi poti invita la tine sau vă puteți strânge în oraș, depinde de cum îți este mai comod.

  1. Shopping

Shoppingul este si el binevenit în viețile noastre. Fie că vrei să te înnoiești de Paște sau pur și simplu garderoba ta are nevoie de o înnoire, iată că acum ai timp să treci prin mall și să ai atenție sporită pentru fiecare magazin în parte.

  1. Odihnă

Leneveala în pat este și ea un mod de a îți petrece timpul din vacanță. Dacă rămâi în casă, asigură-te că ai refăcut stocul de ceai sau cafea și că ți-ai făcut deja lista cu filmele pe care vrei să le vizionezi în zilele pe care ți le-ai luat libere.

  1. Gătit

Gătitul este de multe ori o provocare, nu din cauza complexității rețetei, ci a lipsei de timp. Iată că în concediu ai mai mult răgaz, profită pentru a încerca rețete noi. Este un lucru îmbucurător. Vei avea satisfacție atât tu, dar și cei pe care îi vei delecta cu bunatățile tale.

  1. Vizită la rude

Bunici în vârstă, mătuși, întotdeauna amânăm vizitele la aceștia. Scuza principală este lipsa de timp. Ar fi păcat să nu încerci să faci un efort să îți vizitezi rudele, în special cele în vârstă. Treci pe la ele, povestiți, în plus sfaturile bătrânilor sunt cele mai prețioase.

  1. Plimbări

Probabil te-ai plictisit să fii pe parcursul întregii zile într-un birou. Profită la maxim în vacanță și plimbă-te cât este ziua de lungă. În plus, mișcarea îți va face foarte bine, la fel și porția de vitamina D oferită de soare.

  1. Focus pe hobby-ul tău

Îți place să faci puzzle-uri, să joci jocuri de societate, să desenezi, să te documentezi despre ultimele trenduri în materie de decorațiuni interioare? Indiferent care este pasiunea ta, este momentul să îți faci timp și pentru aceasta. Te vei întoarce la job plin de energie și satisfacție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse