Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum este cu totul alt om: „Acum un an, credeam că şansele sunt nule”

Vezi pozele

Ozana Barabancea s-a schimbat enorm în ultima perioadă. A slăbit foarte mult, iar corpul ei s-a transformat radical în ultimele luni. După ce a scăpat de cel puțin 40 de kilograme, Ozana este greu de recunoscut.

Cântăreața este mai fericită ca niciodată că a reușit să-și vadă visul cu ochii. Este mulțumită de noul ei aspect fizic, iar admiratorii o felicită mereu pe pagina sa de socializare pentru noul său look. Ozana Barabancea merge destul de des la sala de fitness pentru a face sport și are mare grijă la alimentația ei.

„Acum un an, credeam că şansele sunt nule pentru a slăbi! Acum ştiu cât de mult mă iubeşte Dumnezeu', a scris Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook.

Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum este cu totul alt om

Fanii eu reacționat imediat și i-au scris o mulțime de comentarii.

„Eşti un exemplu de ambiţie şi determinare! Arăţi minunat! Dumnezeu te-a înzestrat cu harul cântului, dar şi cu un caracter puternic. Să fii sănătoasă, împreună cu fiul şi fiica ta! / Important este cum te simți tu mai ok, felicitări pentru ambiție / Sportul este cel mai important. Când ajungi la o greutate atât de mare, este foarte greu sa slăbești. Alegerea operației a fost cea mai buna variantă', i-au scris admiratorii, conform spynews.ro.

Anul trecut, Ozana Barabancea a apelat la o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. După intervenție, a fost nevoită să țină un regim alimentar destul de strict, iar treptat, de la o lună la alta, a început să slăbească tot mai mult, văzând cu ochii.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce a slăbit 40 de kilograme, viața ei s-a schimbat radical. Ce obiceiuri respectă cu strictețe Ozana Barabancea?

Ozana Barabancea este de nerecunoscut! Și-a schimbat look-ul și slăbește din ce în ce mai mult. Cum arată acum?

Ozana Barabancea s-a transformat incredibil: „Pierderea acestor kilograme în timp așa scurt nu este încă primită de interiorul meu'

Ozana Barabancea și-a uluit fanii cu cele mai recente fotografii! Cum arată la o lună și jumătate de la operația la stomac: „Nu cred ce văd!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete