Ozana Barabancea și copiii. Ce i-a refuzat vehement fiicei sale: „Îmi cere treaba asta de zece ani”

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Aceasta se bucură de o carieră construită cu multă muncă, efort, dar și talent. Dincolo de aceste aspecte, artista a apărut în numeroase proiecte de televiziune și face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva'.

Ozana Barabancea se bucură de succesul său profesional, iar pe plan personal este cu adevărat împlinită. Ea are doi copii frumoși, Gloria și Andrew, însă recunoaște că nu întotdeauna ia decizii pe placul lor.

Recent, Ozana Barabancea a mărturisit că a refuzat să-i îndeplinească fiicei sale o dorință pe care o are de 10 ani. Gloria își dorește să cumpere un anumit lucru, însă mamei sale îi este teamă că acest lucru ar putea să-i dăuneze pe viitor.

„Ieri am negociat cu fiica mea și ea a pierdut. N-am să-i cumpăr ce vrea ea. Îmi cere treaba asta de zece ani. Vă dați seama ce mamă rea sunt că nu-i ofer ce își dorește ea. Nu vreau să spun ce își dorește, dar clar nu. Îmi este foarte greu că o văd că suferă. Nu e vorba de valoare, e vorba de efectele adverse. Are 16 ani. Ce intervenție să fie? Nu vreau să par o mamă rea, dar nu sunt în stare să răspund consecințelor acestei achiziții', a povestit Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Showbiz report.

Ozana Barabancea este o mamă mândră și implicată în activitățile educaționale ale copiilor ei. Aceasta a mai povestit că amândoi au talent muzical și îi calcă pe urme, motiv pentru care îi susține pe acest drum.

„Ei își doresc multe. Toate nevoile lor le-a satisfăcut pentru că e firesc să-i susțin. Să le fac partituri, să le dau instrumentele. De exemplu, o dată pe săptămână, la o oră târzie stau frumos, ca orice mamă, în mașină și o aștept pe Gloria să vină de la meditații', a mai spus cântăreața.

Ozana-Barabancea-copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva' a trăit cel mai frumos moment din viața ei. Ea a susținut un superb recital alături de Gloria, urcând împreună pe scenă. Ozana a fost cea care a dirijat spectacolul, iar Gloria a acompaniat-o la pian. În vara anului 2021, ea și-a mai împlinit o dorință, și anume să urce pe scenă alături de ambii copii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete