Ozana Barabancea a slăbit un număr record de kilograme. Câte, de fapt???

Ozana Barabancea

Chirurgia bariatrică a fost soluția găsită de multe vedete care, la un moment dat, au scăpat de sub control numărul kilogramelor. Este și cazul unor vedete cunoscute din România. Unele au recunoscut că au apelat la chirurgul bariatric, cel care micșorează stomacul, altele au negat cu vehemență invocând diete severe. Ozana Barabancea a slăbit un număr record de kilograme. Câte, de fapt???

Dacă la începutul emisiunii Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea părea o adevărată Montserrat Caballe, ei bine, pe parcurs, în următoarele sezoane, situația s-a schimbat radical. Telespectatorii, fani ai emisiunii, au putut observa cum, sub ochii lor, multele kilograme în plus ale Ozanei  s-au topit brusc.

Procedura se numește Gastric Sleeve, nu este deloc ieftină la privat, se face în spitalele din România cu o echipă multidisciplinară, iar rezultatele pot fi spectaculoase dacă se respectă anumite reguli.

Ozana Barabancea a slăbit un număr record de kilograme. Câte, de fapt???

După intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea a pierdut peste 50 de kilograme.

Chiar dacă kilogramele au fost efectiv topite într-un timp record, psihicul unei persoane aflate în această situație este puțin defazat. Mintea acceptă mai greu schimbările majore ale trupului, îi trebuie timp să se obișnuiască.

“Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzația de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat', a declarat vedeta, conform Ciao.

Foto: Libertatea

Citește și:

Oana Pellea, de pe scena teatrului direct la spital. Ce s-a întâmplat?

Flavia Mihășan, decolteu amețitor. Cât de bine arată la 6 luni după ce a devenit mamă!

EXCLUSIV AVANTAJE Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Ura este cancerul ființei'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete