Otniela Sandu de la „Bravo, ai stil!”, hotărâre neașteptată pe rețelele de socializare! Toți au fost uimiți să vadă cât de curajoasă este

Otniela Sandu este una dintre frumoasele femei care au acceptat provocarea de a participa la un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!' din această toamnă. Recent, aceasta a postat la InstaStory câteva videoclipuri care i-a determinat pe urmăritorii ei să o aprecieze mai mult decât o făceau până acum.

În această toamnă, show-ul „Bravo, ai stil!' va provoca nouă celebrități să defileze în fața unui juriu și să-și demonstreze abilitățile în materie de fashion pe podium. Otniela  Sandu a recunoscut fanilor că este pentru prima oară când participă la acest timp de emisiune și este curioasă să afle cum vor decurge lucrurile și dacă stilul ei vestimentar este pe placul juraților.

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort.

În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli', a spus Otniela la Instastory.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Otniela Sandu, fără make-up și filtre pe Instagram

Fanii au rămas surprinși să observe una dintre schimbările pe care Otniela le-a făcut înainte de a începe emisiunea care va fi difuzată pe Kanal D. Aceasta este de părere că nu felul cum arăți contează, ci ceea ce transmiți. Astfel că de ceva timp, frumoasa blondină a publicat câteva videoclipuri pe Instagram fără strop de machiaj sau fără filtre.

„Toate story-urile au fost făcute fără cremă, fără fond de ten, nimic efectiv, fără filtru. Unii promovează ideea și multi mi-ați scris că femeia trebuie acceptată așa cum este și nu cu presiunea exterioară, însă oamenii, vedetele, influencerii nu fac asta. Când susții o chestie, fă-o începând cu tine, atunci nu mai ești credibil', a mai transmis frumoasa blondină.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete