Orgasm: de fiecare dată!

Orgasm: de fiecare dată!

Vara lui ’87. Aveam 14 ani, iar prima mea partidă de sex avusese loc cu câteva luni înainte. Nici până în acel moment nu înţelesesem ce voia prietenul meu de la mine, când îmi spunea „Haide, termină!", cu puţin timp înainte ca el să aibă orgasm. Am aflat însă într-o după-amiază, în patul părinţilor lui.

Mai întâi, eu deasupra. Mă gâdila când clitorisul meu se freca de abdomenul lui. O durere plăcută, care devenea din ce în ce mai compactă, mai apăsată, asemeni unui pumn strâns – apoi, dintr-o dată, un foc de artificii a explodat în mine.

Efervescenţa curgătoare, care îmi inunda trupul şi întindea la maximum limita tuturor senzaţiilor pe care le cunoscusem până atunci. Avusesem orgasm! Şi ce fel de orgasm!

Pentru prima dată, uterul meu dansase magicul ritm al climaxului, cu beat-ul lui, vechi de sute de ani, de 40 de contracţii pe minut. Cei 8.000 de nervi ai clitorisului cântau în cor.

Acum, în viaţa meaorgasmul este ceva normal, fără de care nu-mi imaginez să trăiesc. „Secretul" nu era în capul meu, ci pe corpul meu! Iar descoperirea acestui lucru este rezultatul unei întâmplări: pentru că el avea o pernă mare sub umeri, clitorisul meu „apasa" osul lui pubian. Dintr-o data, am început să mă mişc, instinctiv, înainte şi înapoi.

La fel fac şi în ziua de astăzi, pentru că acest „truc" funcţionează atunci când orice altceva eşuează. Cum de primul meu partener nu mi-a arătat acest lucru?

Sigur nu ştia cât de importantă este această parte a corpului unei femei. şi, sincer, nici nu părea să-l intereseze prea tare, ignorând locul care pentru mine era America, abia descoperită. Se purta ca şi cum „descoperirea" mea era falsă. Orgasmul „corect" nu e aşa. Dar până la urmă, cum funcţionează el, mai ales în cazul nostru, al femeilor?

Citeşte mai departe aici

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dragoste & Sex