Oreste a renunțat la televiziune și a devenit antreprenor. Are afacere pe litoral: „Material nu au venit încă și efectele la care ne așteptăm”

Oreste a făcut televiziune ani la rând, însă de câteva luni a renunțat să mai apară pe micul ecran. Prezentatorul își dedică acum tot timpul său familiei și afacerii lor de pe litoral. Pentru Impact.ro a dezvăluit că deține la malul mării o terasă.

Are afacerea de mulți ani, de aproximativ 10, iar prețurile acolo variază, o bere la halbă costă între 12 și 14 lei, iar una la sticlă între 21 și 25 de lei.

„Liliana a avut ideea foarte bună de a realiza o conexiune cu generația fiicei noastre sau chiar și mai tânără. A trebuit să ne adaptăm, să învățăm de la cei mai tineri, chiar dacă material nu au venit încă și efectele la care ne așteptăm. Însă avem semnale pozitive din partea celor tineri și asta ne bucură!', a spus Oreste.

oreste-afacere-pe-litoral-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

El spune că a renunțat la televiziune și e fericit alături de soție, de fiica lui care i-a și dăruit un nepoțel. „În ceea ce mă privește, legătura mea cu televiziunea a fost un mariaj prea lung. Între 1994 și 2021 am fost în serviciul ei, așa că am decis de câteva luni bune că a venit și vremea în care să mă autopropun la pensie, ca să zic așa. În plus, în ultimii ani s-au schimbat foarte tare și patronii televiziunilor și nu am reușit să mai găsesc un numitor comun cu cei mai mulți dintre aceștia. Iată de ce cred că legătura mea cu televiziunea s-a încheiat!', a afirmat Oreste.

„De patru ani sunt un bunic foarte fericit. Sunt tată de fată și bunic de băiat. Ca și cum ar exista mai mereu o compensație în viață. Sunt foarte mândru de nepoțelul meu, Igor Alexandru, dar el e unul dintre micile mele secrete!', a mai spus el pentru impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete