Olimpia Melinte, dezvăluiri după 12 ani de căsnicie: „Ne dăm spațiu și am pornit la drum pe aceeași autostradă”

Olimpia Melinte este căsătorită de aproximativ 13 ani cu Luca Constantin, iar căsnicia lor merge foarte bine. Actrița din serialul „Vlad' a spus care este secretul relației sale.

S-au cunoscut când erau la liceu, iar relația lor este una dintre cele mai longevive din showbiz-ul românesc. Olimpia Melinte, în vârstă de 35 de ani, a vorbit într-un interviu pentru ego.ro despre căsnicia ei cu Luca Constantin. Cei doi au avut pus accent pe sinceritate și respect în relația pe care o au de mai bine de un deceniu.

„Tocmai asta ne-a ajutat, faptul că am crescut împreună. Ne dăm spațiu și am pornit la drum pe aceeași autostradă, n-am deviat pentru că am știut mereu ce vrem. Cred în respect și în sinceritate, doar așa doi oameni pot deveni familie', a declarat actrița.

Încă din prima clipă în care l-a văzut, Olimpia Melinte a simțit că Luca Constantin va fi tatăl copiilor ei și bărbatul cu care va avea o familie fericită. „Am știut din prima clipă când l-am văzut. Îmi amintesc perfect locul și momentul când am realizat asta', a povestit aceasta.

Olimpia-Melinte-familie-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Olimpia Melinte, despre operațiile estetice

Actrița din serialul „Vlad' nu are de gând să apeleze prea curând la medicul estetician. Ea nu este de acord cu operațiile estetice, dar nici nu-i judecă pe cei care apelează la bisturiu. Cu toate acestea, Olimpia Melinte nu omite ideea ca peste mulți ani să apeleze la proceduri de înfrumusețare, deși nu este prea încântată de transfomările radicale.

„Nu aș putea să mă pronunț 100%. Cine știe cum va fi viața mea peste 30 de ani? N-aș face nimic radical, de asta sunt sigură, dar tratamentele, îngrijirea și altele asemenea cred că sunt utile și benefice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete