OG Eastbull și drumul spre faimă: „Foarte mulți bani pentru unul care vine din sărăcie și dormea într-o baracă”

Alfred Hodor (30 ani) este cunoscut de fani drept OG Eastbull. Puțini știu însă că celebrul rapper are părinți români, s-a născut în Germania și, apoi, a crescut la Roma, în cartierul Due Ponti. Artistul, deși era îndrăgit încă de pe vremea când făcea parte din trupa Golani, a dat lovitura în Italia cu hitul „Bella Giornata', în 2018, ajungând la 27 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

Artistul nu a uitat de unde a plecat și amintește mereu în piesele sale despre familie, în special mama lui, despre copii, despre ce înseamnă să-ți mai păstrezi umanitatea atunci când ajungi să ai faimă și bani. Altfel spus, muzica, talentul, pasiunea și munca l-au ajutat să scape de sărăcie.

Pe paginile sale de social media, rapperul comunică cu fanii, de cele mai multe ori, în limba română. A colaborat inclusiv cu artiști români, iar recent OG Eastbull apare în topul celor mai ascultate piese de pe YouTube, cu melodia „Van Gogh/Harvard', alături de Ștefan Cherescu (Nane). Acum doi ani, OG Eastbull, Nane și Tovaritch lansau, în colaborare, piesa „Contactu', care a devenit imnul străzii, așa cum recunoaște chiar celebrul rapper.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, OG Eastbull vorbește despre muzică, bani și droguri.

„În 2015-2016, ne ocupam de vânzarea de droguri. Nu făceam bani din muzică'. Banii pe care îi lua de pe droguri erau reinvestiți pentru a cumpăra alte droguri și pentru a investi în muzică.

„Primii bani făcuți din muzică au fost un fel de vis. Au fost 50.000 euro pe primul album ieșit în Italia'. Artistul povestește că au fost foarte mulți bani pentru unul care vine din sărăcie și dormea într-o baracă.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete