Oferta toamnei de la Lindab

Oferta toamnei de la Lindab
Uncategorized

Lindab Romania propune o campanie complexa de reduceri pentru toti cei interesati de renovarea locuintei sau de construirea unei noi locuinte: 25% la tiglele metalice Nordic 400, 25% la sistemul de jgheaburi si burlane, 25% la portile de garaj si 25% la sistemele de siguranta pentru acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-30 septembrie numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab (mai multe detalii pe www.lindab.ro).

Despre Nordic 400: Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Despre Lindab Rainline: Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare. Sistemul Lindab Rainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete, pentru o comportare ireprosabila in timp.

Despre Lindab Doorline: Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, portile de garaj Lindab Doorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente portilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata. Sistemele de rulare sunt robuste si au o functionare silentioasa, iar panourile rezista bine la intemperii si necesita minimul de ingrijire, avand nevoie doar sa fie spalate din cand in cand.

Despre Lindab Protectline: Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protectie la orice tip de acoperis. Elementele de siguranta la acoperis Lindab Protectline asigura protectia lucratorilor atat in exploatare, cat si in faza de montaj. Sistemul Lindab Protectline include componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis: tije de asigurare, pasarele, scari de perete si acoperis si balustrade. Parazapezile Lindab pot fi montate pe orice tip de acoperis si elimina riscul alunecarii bruste a maselor mari de zapada.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din