Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat încă de la începutul relației lor. Care e motivul: „Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au dormitoare separate. Cei doi soți dorm separat încă de la începutul relației lor, înainte să se căsătorească. Într-un interviu pentru playtech.ro, vedeta a dezvăluit de ce au luat această decizie împreună.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au un copil împreună, pe Andrei. Fiecare are dormitorul lui, chiar și băiețelul lor.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui', a mai explicat Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu are un anumit program, diferit față de al soțului și tocmai de aceea au decis împreună să aibă dormitoare separate.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separatSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.

Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită', a mai declarat Octavia Geamănu pentru playtech.ro.

Vedeta e în proces cu Antena 1, după ce a fost scoasă de la Observator

Octavia Geamănu a fost scoasă de la Observatorul Antenei 1 în iunie 2022. Locul pe TV i l-a luat Irina Ursu, o tânăra prezentatoare care a lucrat și la Aleph. Vedeta a fost nemulțumită că a fost înlocuită, a dat postul în judecată, dar continuă să meargă la muncă, ca redactor.

Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a anunțat că a revenit la muncă după mai multe luni de concediu de odihnă. „După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani se pierd’.

Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum’, a povestit ea.

Și a continuat, a spus că nu îi e comod că are proces cu angajatorul. „Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere că-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt.

O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită. Mulți cunosc acest sentiment. Nimeni nu are dreptul să își bată joc de carieră ta, de muncă ta, de viață ta, de demnitatea ta, de onoarea ta. Ori în față unor astfel de abuzuri (căci așa am fost educată să le numesc de-a lungul carierei), niciodată în viață asta nu voi pleca fruntea! Cu gânduri bune tot înainte’, a mai scris ea, pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete