Obiceiul pentru care prințul Harry era mereu tachinat în copilărie: “Făceam acest lucru pentru că…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Toți cei care fac parte din familia regală britanică primesc o educație aleasă și, de cele mai multe ori, anumite lucruri care pentru ei sunt perfect normale, pentru cei din jur pot părea ieșite din comun. Atunci când era în școală, prințul Harry era mereu tachinat și asta din cauza unui obicei pe care l-a moștenit de la tatăl său, prințul Charles. 

Cu toate că se bucură de un anumit statut făcând parte din familia regală britanică, există și dezavantaje și momente mai puțin plăcute peste care membrii sunt nevoiți să treacă. Prințul Harry a povestit, într-un interviu mai vechi, că atunci când se afla în școală era tot timpul ținta glumelor și asta pentru că făcea un lucru pe care îl învățase chiar de la tatăl său.

Obiceiul pentru care prințul Harry era mereu tachinat în copilărie: “Făceam acest lucru pentru că…”

Atât prințul Harry, cât și prințul William, au fost învățați să protejeze mediul înconjurător și să lupte împotriva poluării. Avându-l exemplu pe tatăl său, prințul Charles, prințul Harry obișnuia să strângă orice gunoi îi ieșea în cale, lucru pentru care era tot timpul ironizat.

“Obișnuiam să fiu tachinat în școală doar pentru că adunam mereu gunoaiele. Când mergi undeva la plimbare, dacă vezi ceva pe jos, te apleci și îl ridici. Înainte să mă cunoască, oamenii mă întrebau: “Ce faci?” Făceam acest lucru pentru că am fost programat să fac asta. Tatăl meu făcea asta și, în realitate, toți ar trebui să facem asta.”, a povestit prințul Harry în documentarul realizat special pentru cea de-al 70-a aniversare a prințului Charles, potrivit mirror.co.uk.

Prințul William, fratele mai mare al prințului Harry, își amintește că tatăl lor obișnuia să îi ducă frecvent în zonele în care erau aruncate gunoaie pentru a face curat. Cei doi prinți primeau saci de gunoi și sarcina de a strânge orice obiect care nu era prietenos cu natura.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

A pierdut lupta cu cancerul! Celebra actriță s-a stins la doar 55 de ani

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete