Oana Zăvoranu, înjosită de Alex Ashraf. A mers cu soțul în casa amantei: „Dacă era cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, nu cu una de la bordel”

Oana Zăvoranu recunoaște că mariajul cu Alex Ashraf nu mai funcționa de mai bine de un an de zile, când acesta ar fi cunoscut-o pe presupusa lui amantă, Alexandra. Într-un interviu pentru Cancan, vedeta face dezvăluiri neștiute până acum, din căsnicia ei.

Aflați în plin divorț după 10 ani de relație, Oana Zăvoranu a răbufnit și a povestit totul despre infidelitatea soțului ei. Ea spune că amanta lui Alex Ashraf ar fi o lucătoare sexuală. „N-ai cum ca de la o actriță să treci la o p**********. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată! Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar', a declarat Oana Zăvoranu.

Totodată, ea l-a acuzat pe soțul de care e în divorț că a luat peste 160.000 de euro din banii lor comuni și i-a cheltuit cu amanta. „Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă. El e ca într-o pușcărie acolo, trebuie să-i spună tot ce face. I-a făcut până și labioplastie… I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice.

Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie. Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie', a mai spus Oana Zăvoranu, care a și mers în casa femeii cu care Alex Ashraf a înșelat-o.

Oana Zăvoranu si Alex Ashraf divorteaza dupa 10 ani de relațieSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex, cred că e fomică mare. Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună la ea acasă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță la ea. Eu am rămas afară, Alex a încercat să intre dar a fost ținut pe scară, ca o slugă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta', a încheiat ea.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede’ – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive'

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete