Oana Roman, vești triste despre mama sa. Ce se întâmplă în acest moment cu Mioara Roman: „Are mare nevoie de gânduri bune”

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă din motive diferite. Dincolo de numeroasele critici pe care le primește din partea internauților, vedeta este extrem de îngrijorată în legătură cu starea de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman, fiica sa le-a oferit fanilor săi noi detalii.

Oana Roman a trecut în ultimele zile prin clipe extrem de stresante. Dincolo de proiectele sale profesionale de care se ocupă, de familia sa, aceasta este îngrijorată de sănătatea mamei sale care pare din ce în ce mai fragilă. În urmă cu ceva timp, Oana povestea că Mioara Roman nu s-a simțit bine și a fost nevoită să o interneze pentru noi investigații. Ulterior, starea sa era stabilă, însă acum fiica fostului premier Petre Roman și-a anunțat fanii că mama sa va fi supusă unei intervenții chirurgicale și și-a rugat fanii să transmită gândurile lor bune pentru a ieși cu bine din această situație.

„Ultimele săptămâni și mai ales ultimele zile sunt cele mai grele pe care le am trăit în ultimii ani. Vine un moment când te simți neputincios și singur în fata unor situații care scapă de sub control. Azi mama trece printr o intervenție chirurgicala si dacă o secunda va gândiți la ea, va mulțumesc! Are mare nevoie de gânduri bune!', a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a fost judecată aspru în ultima perioadă din cauza postărilor sale din mediul online. Din acest motiv, Oana și-a manifestat indignarea, susținând în același timp că ea nu-și va vărsa niciodată furia pe altcineva.

„De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac.

Cu toate astea: NICIO SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’, a transmis în urmă cu câteva zile Oana Roman la Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete