Oana Roman suferă de o boală grea: „S-a declanșat din cauza unui șoc emoțional. Trebuie să fac perfuzii”

Oana Roman trece printr-o perioadă destul de complicată. Încă de la începutul anului, a început să se confrunte cu mai multe probleme de sănătate, care s-au agravat din ce în mai mult. Puțini știu că Oana suferă de o boală destul de grea și ia medicamente în fiecare zi.

În cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a vorbit cu sinceritate despre sănătatea ei. Printre altele, a mărturisit că și-ar mai dori să mai facă încă un copil, însă nu mai poate.

„Nu mai pot să fac un copil din cauza intervențiilor pe care le-am avut la abdomen și ăsta este un foarte mare regret, poate cel mai mare regret pe care-l am, pentru că mi-aș fi dorit foarte mult să mai pot face un copil. Dar a mai duce o sarcină, pentru mine înseamnă a-mi pune în pericol viața realmente și atunci a trebuit să îmi iau gândul,' a spus Oana Roman.

Oana Roman suferă de o boală grea

În plus, ea mărturisit că suferă de o boală dificilă, care s-a declanșat pe fondului unui șoc emoțional pe care l-a avut la începutul anului.

„Am o afecțiune la tiroidă, mi s-a declașat la începutul anului. Este o afecțiune autoimună, este o hipertiroidie, care se declanșează doar în codiții de șoc emoțional, sau post partum, dar la mine nu mai era cazul pentru că născusem de trei ani. Această afecțiune trebuie tratată foarte serios, pentru că poate avea repercursiuni extraordinar de grave. Îți dă stări de tahicardie, puls foarte mărit, stări de oboseală, și poate declanșa și exoftalmie, ceea ce popular se spune ochii bulbucați. Timp de două luni eu nu am luat tratament, dintr-o prostie, că am fost eu nebună, iar boala s-a agravat, mi s-a declașat și exoftalmia, și a trebuit să iau tratamentul mai dur. Trebuie să fac și niște perfuzii timp de opt săptămâni cel puțin, pentru ca lucrurile să nu evolueze. Exoftalmia este un lucru ireversibil, odată ce s-a instalat, nu mai poate fi dat înapoi. Dar asta e, mă duc, îmi fac frumos tratamentul și o să îmi revin.

La începutul anului, am trecut printr-o perioadă foarte grea. Mătușa mea era foarte grav bolnavă, a și decedat într-un final, eu și Catinca am avut grijă de ea, și nu a fost simplu. Am avut probleme și cu procesul și casa, iar toate aceste stări acumulat nu mi-au dat o stare prea bună, care a declanșat această afecțiune,' a povestit Oana Roman, în cadrul unui interviu pentru Revista Viva.

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, iar cei doi au împreună o fetiță de trei ani.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

A vorbit deschis despre silueta ei! Câte kilograme are Oana Roman: „Nu este scopul vieții mele să slăbesc!'

Oana Roman, atac dur la Marcel Toader: „Un frustrat care se preteaza la un circ penibil'

Oana Roman, decizie radicală! Își micșorează sânii, pentru că nu mai vrea să poarte sutien: „Mama s-a speriat'

Oana Roman a primit un mesaj surprinzător de dimineață: „Aşa am început eu ziua'

Oana Roman, anunț neașteptat la trei ani de la căsătoria cu Marius Elisei! A spus adevărul despre posibilul divorț

Oana Roman trece prin momente grele! A ajuns de urgență la spital chiar de 8 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete