Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi?

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie la notar, iar la aproape patru luni de atunci, cei doi s-au afișat pentru prima oară din nou împreună, alături de fetița lor.

Oana Roman este una dintre cele mai active persoane publice și din respect pentru fanii săi, aceasta îi ține la curent cu toate detaliile din viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și ieri când a postat pe contul său de Instagram imagini cu Isa și cu… tatăl ei.

Fiica fostului premier al României le-a arătat internauților fericirea de pe chipul micuței când a ajuns în parc și se aude bucuria în glas când o anunță pe mama ei că a ajuns și Marius Elisei.

„A venit și tati', se aude pe fundalul Instastory-ului postat de Oana, iar Isa fugea către tatăl ei.

De asemenea, Oana a postat și o fotografie în care apar toți trei, la câteva zile după ce Marius Elisei a declarat că el speră, totuși, la o împăcare. Nu doar Isa a fost singura care s-a bucurat de revedere, ci și urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Atitudinea Oanei și a lui Marius este una exemplară, matură și asumată, deoarece ambii fac eforturi ca micuța lor să crească într-un mediu sănătos emoțional, chiar dacă ei doi s-au despărțit.

Vedeta emisiunii „Mămici de pitici cu lipici' a făcut o declarație surprinzătoare în descrierea fotografiei, precizând că au mers la evenimentul din Parcul Herăstrău toți trei, Isa bucurându-se din plin de prezența ambilor părinți. Din relatările Oanei de la Instastory, se pare că Marius Elisei o duce foarte des în locul acela pe fetița lor, devenind astfel locul ei preferat.

„Ieri am fost în formula completă la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă[email protected]', a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Marius Elisei: „O iubesc pe Oana în continuare'

Marius Elisei a declarat că încă o iubește și potrivit zicerilor religioase, cei doi sunt căsătoriți încă în fața Domnului. Mai mult decât atât, în ultima vreme, Oana Roman a fost măgulită de atenția pe care i-a acordat-o fostul soț, oferindu-i buchete superbe de flori, ba chiar mergând împreună cu fetița lor în vacanțe.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete